Aurora Mobile Melancarkan JPush HarmonyOS SDK Sepenuhnya Sesuai dengan HarmonyOS NEXT

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 29, 2024 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) , pembekal utama teknologi perkhidmatan perhubungan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah secara rasmi melancarkan JPush HarmonyOS SDK. Syarikat telah bekerja rapat dengan Huawei untuk menyempurnakan penyesuaian JPush HarmonyOS SDK kepada HarmonyOS NEXT, satu iterasi sistem pengendalian HarmonyOS milik Huawei. Pelancaran JPush HarmonyOS SDK akan memberikan pembangun dengan penyelesaian lebih mudah dan cekap untuk mesej dorongan bagi membantu mereka berjaya dalam ekosistem aplikasi mudah alih yang sentiasa berubah.

Dengan perkembangan pesat HarmonyOS, semakin ramai pembangun mencari pelaksanaan mesej dorongan dalam aplikasi yang berjalan pada HarmonyOS. JPush HarmonyOS SDK direka untuk memenuhi keperluan pembangun untuk mesej lintas peranti dan lintas platform, memberikan mereka liputan yang lebih meluas dan pilihan perkhidmatan yang lebih pelbagai. Dengan menggunakan pengalaman kaya Aurora Mobile dan pengumpulan teknologi dalam mesej pintar dengan penyelesaian mesej dorongan cerdas JPush, pembangun boleh dengan mudah melaksanakan mesej dorongan melalui JPush HarmonyOS SDK pada pelbagai peranti pintar yang berjalan pada HarmonyOS seperti telefon pintar, tablet atau lain-lain, supaya pengguna dapat menerima maklumat penting secara tepat masa.

JPush HarmonyOS SDK menyediakan integrasi mudah, penapisan sasaran yang fleksibel, penghantaran mesej yang sangat cepat, analisis prestasi tepat dan ciri-ciri pintar lain untuk membantu pembangun melaksanakan dan menguruskan proses mesej dengan lebih baik serta mengoptimumkan pengalaman pengguna dengan HarmonyOS. Mendatang, Aurora Mobile akan terus bekerjasama dengan Huawei untuk menjelajahi lebih banyak peluang dalam ekosistem aplikasi mudah alih.

Untuk maklumat lanjut mengenai JPush HarmonyOS SDK, sila lawati .

Mengenai Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada 2011 merupakan pembekal utama teknologi perkhidmatan perhubungan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi penyedia perkhidmatan mesej mudah alih terkemuka dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pelanggan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian terkini seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat mencapai jangkauan dan interaksi pelanggan lintas platform serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “selamat pelabuhan” peruntukan Akta Reformasi Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “yakin” dan kenyataan serupa. Antara lain, Pandangan Perniagaan dan kutipan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile mengandungi kenyataan prospektif. Aurora Mobile juga boleh membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunannya kepada pemegang saham, dalam siaran akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Aurora Mobile, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif membabitkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa yang terkandung dalam mana-mana kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Aurora Mobile; perkembangan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan masa depan Aurora Mobile; keupayaan Aurora Mobile untuk menarik dan mengekalkan pelanggan; keupayaannya untuk membangunkan dan memasarkan penyelesaian data secara berkesan, dan menembusi pasaran perkhidmatan pembangun yang sedia ada; keupayaannya untuk beralih ke model perniagaan perkhidmatan SAAS berasaskan iklan baru; keupayaannya untuk mengekalkan atau meningkatkan brandnya; persaingan dengan pesaing kini atau masa depan; keupayaannya untuk terus mendapat akses data mudah alih pada masa hadapan; undang-undang dan peraturan mengenai privasi data dan perlindungan; dan kondisi ekonomi dan perniagaan secara umum di seluruh dunia dan di China serta anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam pengumuman ini dan dalam lampiran adalah pada tarikh pengumuman ini, dan Aurora Mobile tidak mempunyai kewajipan untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Puan Xiaoyan Su
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.