Penyelesaian Rangkaian Kesihatan Mudah Alih Ditabalkan Nombor 41 Dalam Senarai 500 Syarikat Berkembang Pesat Asia Pasifik Akan Datang oleh Financial Times

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 17 April 2024 — Mobile-health Network Solutions (Nasdaq: ), pembekal utama penyelesaian telek Kesihatan di Singapura, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat telah disenaraikan nombor 41 dalam senarai tahunan Financial Times bagi 500 syarikat berkembang pesat Asia Pasifik. Senarai itu, diterbitkan pada 13 Mac, berdasarkan pertumbuhan pendapatan syarikat antara 2019 dan 2022.

Semasa tempoh ini, MaNaDr Pte Ltd, platform telek Kesihatan yang dikendalikan oleh Mobile-health Network Solutions (”Syarikat”), mencapai kadar pertumbuhan mutlak 1,428.5 peratus dan kadar pertumbuhan tahunan berkompaun (CAGR) 148.2 peratus.

”Kami gembira dan terhormat untuk disenaraikan dalam senarai berprestij ini,” kata Ketua Eksekutif Bersama Dr. Siaw Tung Yeng, , Perunding Keluarga Kanan. “Sebagai pembekal telek Kesihatan terkemuka di rantau APAC, kami telah berusaha untuk meningkatkan dan memperluaskan tawaran kami kepada pesakit dan pakar perubatan kami. Akibatnya, platform kami mencapai populariti yang besar di kalangan pesakit kerana gabungan kemudahan, kualiti, dan kemampuan mampu, sambil memastikan pampasan yang adil untuk pakar perubatan kami.”

Ketua Eksekutif Bersama Dr. Rachel Teoh Pui Pui, , Pakar Perubatan Keluarga, menambah, “Berdasarkan pengalaman kami sendiri sebagai pakar perubatan, Dr. Siaw dan saya terus menyempurnakan perkhidmatan platform kami, mengoptimumkan operasi melalui teknologi dalaman kami untuk meringankan beban pentadbiran yang mungkin dihadapi rakan sejawatan kami. Kami percaya pendekatan berpusatkan pengguna ini menjadi penting untuk pertumbuhan pesat kami.”

MNDR mula diperdagangkan pada pada 10 April 2024, berikutan penawaran awam awal yang menjana jumlah kasar sebanyak US$9.0 juta. Syarikat merancang untuk mengalokasikan kira-kira 45 peratus hasil bersih untuk pembangunan produk dan perniagaan, dengan tambahan 30 peratus ditetapkan untuk penggabungan dan pengambilalihan yang berpotensi, dan baki 25 peratus untuk tujuan korporat am.

“Sejak penubuhan kami, kami telah , bergantung kepada pertumbuhan organik, kemajuan teknologi, dan ulasan positif untuk memperluaskan rangkaian pesakit dan pakar perubatan kami,” tambah Dr. Siaw. “Senarai kami di Nasdaq dan penyenaraian dalam senarai kehormat Financial Times mewakili tonggak penting bagi syarikat kami, membuka laluan baharu untuk pertumbuhan dan peluang.”

Laporan khas April 4 mengenai senarai Financial Times, yang merangkumi maklumat mengenai Mobile-health Network Solutions, boleh didapati di .

Senarai asal Financial Times Mac 13 boleh didapati di .

Mengenai Mobile-health Network Solutions

Senarai #41 dalam senarai Financial Times 2024 bagi 500 Syarikat Berkembang Pesat Asia Pasifik, kami merupakan pembekal telek Kesihatan pertama dari rantau Asia Pasifik yang disenaraikan di AS. Melalui platform MaNaDr kami, kami menawarkan perhatian perubatan yang peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia. Platform kami membolehkan komuniti pakar perubatan kami mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menyambung dengan rangkaian global sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi. Jenis penyelesaian telek Kesihatan kami yang lancar dan bebas kusut termasuk perkhidmatan teleperundingan, pemenuhan preskripsi dan perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan dan penjagaan khusus jantina. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN PROSPEK

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta apa-apa kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospek” dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan-kenyataan ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan berkaitan tarikh permulaan perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “dijangka”, “bertujuan”, “sasaran”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospek, walaupun tidak semua kenyataan prospek mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan oleh kenyataan prospek tersebut disebabkan pelbagai faktor penting, termasuk: ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam seperti yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” prospekus awal yang difailkan dengan SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil keputusan berdasarkan kenyataan prospek dalam kenyataan akhbar ini sahaja. Mana-mana kenyataan prospek yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini hanya berkuat kuasa pada tarikh di sini, dan Mobile-health Network Solutions secara khusus menafikan sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospek, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:

2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
Emel:

Pertanyaan Hubungan Pelabur:

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835

Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.