Intelligent Group Limited Mengumumkan Penetapan Harga Penawaran Umum Perdana dan Pencatatan di Nasdaq

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 19 Mac 2024 — Intelligent Group Limited (Nasdaq: INTJ) (“Syarikat”) iaitu syarikat hubungan awam kewangan berpangkalan di Hong Kong hari ini mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam awal (IPO) sebanyak 1,875,000 saham biasa (“Saham Biasa”) pada harga $4 setiap Saham Biasa. Saham Biasa dijangka akan mula diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq pada 20 Mac 2024 dengan simbol “INTJ”.

IPO dijangka akan ditutup pada 22 Mac 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa. Hasil bersih kepada Syarikat, selepas menolak potongan pengendali buku dan perbelanjaan bukan terbatas serta perbelanjaan penawaran, dijangka akan menjadi kira-kira $6.2 juta. Syarikat bercadang menggunakan hasil bersih untuk pembangunan dan komersialisasi teknologi serta produk berkaitannya, dan untuk tujuan modal kerja dan perniagaan amnya.

Tambahan pula, Syarikat telah memberi hak kepada pengendali buku selama 45 hari untuk membeli tambahan 281,250 Saham Biasa Syarikat pada harga Penawaran, setelah dikurangkan potongan dan komisen pengendali buku.

WestPark Capital, Inc. adalah Pengendali Buku Tunggal untuk Penawaran.

Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai penasihat undang-undang AS kepada Syarikat dan Haneberg Hurlbert PLC bertindak sebagai penasihat undang-undang kepada WestPark Capital, Inc. untuk Penawaran.

Penawaran ini dijalankan mengikut Permohonan Pendaftaran Syarikat di Borang F-1 (Fail No. 333-272136) yang telah diajukan sebelum ini kepada, dan kemudiannya diluluskan oleh, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) pada 28 Februari 2024. Penawaran ini hanya ditawarkan melalui prospektus. Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Anda boleh mendapatkan dokumen-dokumen ini secara percuma dengan melawat EDGAR di laman web SEC di www.sec.gov. Sebagai alternatif, salinan elektronik prospektus berkaitan Penawaran boleh didapati daripada WestPark Capital, Inc., 1800 Century Park East, Suite 220, Los Angeles, CA 90067, melalui telefon +310-203-2919 atau emel kepada J@wpcapital.com.

Kenyataan media ini disediakan untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak akan membentuk tawaran jualan atau rayuan untuk membeli sekuriti, dan tiada jualan sekuriti ini boleh dibuat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, rayuan atau jualan tersebut akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

KENYATAAN PROSPEKTIF

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini merupakan “kenyataan prospektif” mengikut definisi Akta Pembaikan Liabiliti Sivil untuk Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan prospektif ini mencerminkan jangkaan semasa Syarikat berhubung peristiwa masa depan dan peristiwa sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan semasa. Mana-mana kenyataan prospektif tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian termasuklah kekuatan ekonomi, perubahan pasaran untuk sekuriti, ketidakstabilan politik atau kewangan dan faktor-faktor lain yang dinyatakan dalam Permohonan Pendaftaran Syarikat di Borang F-1 (Fail No. 333-272136), sebagaimana yang dipinda, dan dalam semua penyemakan SEC oleh Syarikat selepas penyemakan tersebut.

Mengenai Intelligent Group Limited

Intelligent Group Limited ialah pembekal perkhidmatan profesional di Hong Kong yang terlibat dalam perniagaan menyediakan perkhidmatan hubungan awam kewangan. Perkhidmatan hubungan awamnya termasuklah mengatur persidangan dan temubual media, menyertai penyediaan kenyataan akhbar dan mesyuarat pemegang saham, memantau penerbitan berita, mengenal pasti pemegang saham, menargetkan pelabur berpotensi, menganjurkan acara korporat, dan melaksanakan dasar dan prosedur pengurusan krisis.

Syarikat bertujuan untuk membina saluran komunikasi yang berkesan antara awam, pelabur dan kliennya. Ia menyediakan maklumat mengenai kliennya kepada awam dan pelabur dengan cara yang direka untuk memudahkan mereka memahami operasi klien dengan lebih mudah. Syarikat juga menyediakan latihan kepada kliennya supaya mereka memahami taktik dan amalan hubungan awam. Objektifnya adalah untuk mewujudkan imej pasaran positif bagi semua kliennya kepada awam.

Maklumat Hubungan

Hubungan Pelabur Intelligent Group Limited:

Unit 2803, Tingkat 28, Admiralty Centre
Menara 1, 18 Harcourt Road, Admiralty, Hong Kong
(+852) 3618 8460
Emel:

Perhubungan Pengendali Buku:

WestPark Capital, Inc.
Jason Stern, Ketua Pegawai Operasi
1800 Century Park East, Suite 220
Los Angeles, CA 90067
310-203-2919
J@wpcapital.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.