JustMarkets Mendedahkan Program Broker Pengenalan (IB) yang Dinaik Taraf

New York, NY, October 12, 2023 – (SeaPRwire) – JustMarkets sebuah firma broker yang diiktiraf secara global, telah melancarkan program Broker Pengenalan (IB) miliknya yang telah dinaik taraf. Program ini telah mendapat nama sebagai program IB Terbaik 2023 daripada Money Expo dan menandakan komitmen JustMarkets yang tidak berbelah bahagi kepada inovasi dan perkongsian yang bermanfaat.

Program IB  yang telah diperbaharui ini adalah kesinambungan janji sedekad JustMarkets: kebolehpercayaan, kecemerlangan global dan pengembangan yang berterusan. Di tengah-tengah program ini adalah struktur enam tahap, bermula dari ‘Rakan Kongsi’ sehingga ‘Rakan Kongsi Berlian’ yang eksklusif. Semasa rakan kongsi meningkat ke tahap-tahap ini, mereka akan membuka banyak kelebihan seperti komisen yang ditingkatkan, akses ke Program Subrakan Kongsi yang inovatif dan perkhidmatan Pengurusan Akaun Utama (KAM).

Tahap rakan kongsi ditentukan mengikut volum perdagangan yang terhasil oleh rujukan sepanjang tempoh tiga bulan. Mencapai kriteria tahap seterusnya bermaksud rakan kongsi akan dinaik taraf keesokannya secara automatik. Selain itu, setiap bulan dimulakan dengan JustMarkets meneliti dan melaraskan tahap rakan kongsi.

Ciri menonjol untuk pedagang baharu ialah tempoh penggalak 3 bulan. Dalam fasa ini, volum perdagangan rujukan akan menjadi tiga kali ganda, membolehkan rakan kongsi baharu menskalakan tahap mereka tiga kali lebih laju. Penggalak ini dimulakan sebaik sahaja klien pertama bermula.

Sorotan Utama Program:

  • Komisen Ditingkatkan: Rakan kongsi boleh menjana sehingga $25 setiap lot.
  • Ganjaran Bulanan Tambahan:Potensi untuk mendapat sehingga $2,000 sebulan kerana membawa klien baharu dan meningkatkan volum perdagangan klien sedia ada.
  • Sistem Rebat Automatik: Perkongsian ganjaran dengan rujukan.
  • Spread Kompetitif:Spread yang rendah dan stabil, terutamanya untuk instrumen paling hangat seperti emas.
  • Perdagangan Bebas Swap:Ciri ini dibolehkan untuk semua pedagang, tanpa mengira kepercayaan agama pedagang.
  • Perlindungan Jurang: Ciri canggih untuk mencegah gelinciran.

Seperti biasa, JustMarkets kekal komited kepada ketelusan dan cara yang mudah. Ruang Rakan Kongsi membolehkan rakan kongsi mengurus akaun dengan mudah, melihat stat hasil, mengendalikan rebat dan menyesuaikan pautan rakan kongsi. Misinya kekal sama: “Untuk mewujudkan persekitaran perdagangan yang mudah dan telus supaya semua orang boleh mencapai potensi pelaburan yang penuh.”

Untuk mengkaji dengan lebih dalam mengenai pelbagai tawaran dalam program IB oleh JustMarkets, yang telah dikemas kini, layari laman webnya.

Tentang JustMarkets

JustMarkets bukan sahaja telah mengharumkan namanya sebagai broker terkenal di seluruh dunia, tetapi juga telah mendapat penghargaan penting seperti Broker Terbaik di Asia 2022 dan 2023, Broker Terbaik di Afrika 2023 dan Platform Perdagangan Forex Terbaik 2020. Komitmennya yang tanpa henti untuk pertumbuhan rakan kongsi, dedikasi yang tidak berbelah-bagi dan kecemerlangan yang konsisten telah membezakannya dengan broker yang lain. Tambahan lagi, JustMarkets telah memperjuangkan etos operasi yang telus dan mengutamakan setiap perjalanan pertumbuhan rakan kongsi. Dengan memastikan kepercayaan dan kebolehpercayaan sepenuhnya, JustMarkets dikawal selia sepenuhnya oleh pihak-pihak berkuasa terkemuka termasuk FSA, CySEC, FSC, dan FSCA.

Social Links

Twitter: https://twitter.com/JustMarketsCom

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/justmarketsofficial/

Telegram: https://t.me/JustMarketsOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/justmarkets_official

Facebook: https://www.facebook.com/JustMarketsComOfficial

Media Contact

Brand: JustMarkets

Contact: Media team

Website: https://justmarkets.com/

SOURCE: JustMarkets

 

The article is provided by a third-party content provider. SeaPRwire ( https://www.seaprwire.com/ ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SeaPRwire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SeaPRwire: PR distribution to the world (Hong Kong: AsiaExcite, EastMud; AsiaEase; Singapore: SEAChronicle, VOASG; NetDace; Thailand: SEAsiabiz, AccessTH; Indonesia: SEATribune, DailyBerita; Philippines: SEATickers, PHNotes; Malaysia: SEANewswire, KULPR; Vietnam: SEANewsDesk, PostVN; Arab: DohaPR.com, VOArabs.com)