Semua yang Perlu Anda Ketahui Mengenai Filem Konsert Renaissance Beyonce

Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR - Houston

Beyoncé memainkan pertunjukan akhir kerjaya menakjubkan Renaissance World Tour beliau di Kansas City, Missouri pada malam Ahad lalu. Tetapi bagi mereka yang tidak dapat melihat persembahan bintang super itu spektakel genre-merentas yang menakjubkan, masih ada harapan: Renaissance akan segera tiba di pawagam.

Sepanjang jelajah itu, peminat Beyoncé telah menjangkakan kemungkinan filem konsert. Selepas perhentian terakhirnya dalam jelajah Kansas City, Beyoncé mengumumkan peminatnya akan mendapatkan apa yang tepat itu. Renaissance: A Film By Beyoncé secara rasmi tiba di pawagam di seluruh negara pada 1 Dis.

Beyoncé dan labelnya Parkwood Entertainment memuat naik treler rasmi ke Instagram selepas pertunjukan akhir beliau dalam jelajah itu, mengutip kiriman itu, “Berhati-hatilah dengan apa yang anda minta / kerana saya mungkin mematuhi,” lirik dari lagu “All Up in Your Mind.”

Penyanyi berusia 42 tahun itu sudah lama menggoda peminatnya tentang menyediakan visual untuk Renaissance. Album studio Beyoncé yang paling baru – Lemonade dan Beyoncé – disertai dengan video muzik untuk setiap lagu, dan ketika Renaissance jatuh pada Julai 2022, peminat menjangkakan album visual lain. Tak lama kemudian, dia mengeluarkan video teaser untuk lagu “I’m That Girl,” yang pada mulanya kelihatan seperti video muzik, tetapi sebenarnya terputus selepas dua minit. Dia juga membuat barangan rasmi yang mengatakan, “Anda adalah visual, bayi,” yang dijual di pertunjukannya di Houston.

Ternyata, Beyoncé berkata benar dan terdapat klip peminat kehilangan akal semasa pertunjukan dalam treler itu. Inilah yang perlu anda ketahui tentang filem konsert Renaissance World Tour Beyoncé.

Cara mendapatkan tiket

Tiket sudah dijual terlebih dahulu melalui AMC, Regal, dan Cinemark dan boleh dibeli di Fandango juga.

Apa yang boleh dijangka dari filem ini

Menurut Variety, filem itu akan menggabungkan “sorotan daripada keseluruhan jelajah Renaissance World Tour 2023, video yang dinantikan lama yang dirakam untuk album visual Renaissance dan kira-kira gaya mendokumentasikan rakaman album dan merangka jelajah itu.” Filem itu juga dilaporkan mempunyai masa tayangan dua jam 30 minit.