Pengawal penjara yang gila seks diadakan pesta jacuzzi orgia; 1 enggan bekerja sebelum bersetubuh: laporan

(SeaPRwire) –   daripada skandal seks liar yang menuduh pengawal dan staf menganjurkan parti orgi jacuzzi dan menukar gelang berwarna-warni untuk menentukan rakan seks mereka, laporan tempatan terperinci.

Sepuluh pengawal dan staf di Penjara Lantin, terletak berhampiran bandar Liège, telah datang di bawah tembakan atas tuduhan menganjurkan parti seks selepas bekerja dan bahkan bersetubuh antara satu sama lain semasa bertugas di penjara, laporan dari outlet berita Belgium Sudinfo melaporkan. Salah seorang staf bahkan digambarkan sebagai “wanita yang gila seks” yang akan menuntut hubungan seks dari rakan sekerja ketika bekerja.

Pekerja mengadakan orgi selepas waktu bekerja, paling kerap di jacuzzi milik yang dikenali sebagai “P”. Semasa parti, staf akan menentukan yang mana pekerja mereka akan tidur dengan menarik gelang berwarna-warni secara rawak, laporan itu berkata.

Pekerja yang digambarkan sebagai “wanita yang gila seks” hanya dikenali sebagai “S” dan dilaporkan menuntut hubungan seks dari rakan sekerja untuk melakukan pekerjaannya, menurut sumber tanpa nama yang bercakap kepada outlet itu.

“Dari pukul 6 pagi, dia akan membuatnya diketahui bahawa , dia tidak akan dapat bekerja,” kata sumber itu, Daily Star melaporkan.

Sumber itu menambahkan bahawa pegawai kanan di penjara itu dikatakan membenarkan “S” menggunakan pejabatnya untuk bersetubuh dengan rakan sekerja semasa bertugas, Daily Star melaporkan.

Penjara Lantin digambarkan sebagai penjara keselamatan minimum yang menempatkan lelaki dan wanita dan berfungsi sebagai “penubuhan terbesar di negara”, menurut laman webnya. Penjara itu dicipta mengikut “model Amerika dan Jerman”.

Sumber tanpa nama itu menambahkan bahawa tidak jelas bagaimana “S” dilantik di penjara itu, dengan menyatakan adiknya dikatakan merupakan tahanan di kemudahan itu. Adiknya dilaporkan didapati bersalah dan dijatuhi hukuman penjara kerana membunuh lelaki gay, kata sumber itu.

“Dia biasanya datang melawatnya setiap hari sebagai pengunjung, menjadi sangat mesra dengan keluarga tahanan di bilik menunggu,” kata sumber itu kepada outlet itu. “Dia sangat sombong dan angkuh dengan ejen yang mengawasi bilik lawatan. Penerimaannya ke Lantin, ketika itu, adalah satu [kejutan], terutamanya kerana, sebagai pengunjung selama setahun, dia berpindah semalaman ke pegawai penjara.”

Adik lelakinya kini dilaporkan dipindahkan ke Penjara Huy, kira-kira perjalanan 30 minit dari Penjara Lantin.

Pemilik jacuzzi dilaporkan dilarang memasuki sayap wanita penjara selepas didakwa bersetubuh dengan tahanan wanita, Daily Mail melaporkan. Tidak jelas sama ada staf lain juga didakwa bersetubuh dengan tahanan.

Pekerja yang dikenali sebagai “S” kini telah dipindahkan untuk bekerja hanya di sayap wanita dalam usaha untuk “menenangkan nafsunya”, Daily Mail melaporkan.

10 pekerja sedang menghadapi siasatan rasmi terhadap dakwaan itu, dan pegawai penjara berkata mereka sedang menyiasat dakwaan itu.

“Pada pagi Isnin kami dimaklumkan terdapat . Kami meminta gabenor penjara tempatan untuk menjalankan siasatan dalaman. Ia sedang berjalan pada masa ini dan terdapat kemungkinan tindakan disiplin,” Jabatan Perkhidmatan Awam Kehakiman Belgium memberitahu Daily Star minggu lepas.

“Kami tidak boleh berkata lebih kerana siasatan sedang berjalan.”

Digital menghubungi Jabatan Perkhidmatan Awam Kehakiman Belgium pada petang Ahad untuk sebarang kemaskini mengenai perkara ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )