MrBeast Dituduh ‘Menyunting Keluar’ YouTuber Rosanna Pansino Daripada Video Permainan Pencipta

YouTuber Rosanna Pansino telah menuduh MrBeast dari ‘menyunting keluar’ YouTuber Rosanna Pansino dari siri video “Creator Games”. Dicipta oleh MrBeast, cabaran “Creator Games” mempertemukan peribadi YouTube popular antara satu sama lain dalam permainan seperti batu-kertas-gunting atau sembunyi-cari.

Pansino, seorang pengaruh gaya hidup dan memasak, yang telah muncul dalam semua tiga siri “Creator Games,” mengatakan bahawa dalam permainan 2021, yang bertajuk “Extreme $1,000,000 Hide and Seek,” dia mendapat tempat ketiga. Tetapi video, dimuat naik pada Disember 2021 tidak menampilkan dia dalam tiga teratas. Sebaliknya, ia menunjukkan YouTuber lain Logan Paul, Larray, dan Zach King sebagai tiga pesaing teratas.

Pansino awalnya membawa ini semasa penampilannya di episod terbaru podcast Trisha Paytas, “Just Trish,” mengatakan dia menunggu untuk bercakap tentang insiden itu kerana dia tidak mahu menghadapi amukan pangkalan peminat MrBeast. Pada Khamis, dia memposting kenyataan panjang di X tentang situasi itu.

“MrBeast (Jimmy) telah menyunting video itu untuk membuat saya kelihatan seolah-olah saya berprestasi lebih teruk daripada yang sebenarnya,” tulisnya. “Ini lebih menyedihkan kerana saya benar-benar percaya padanya apabila dia mengatakan bahawa video beliau adalah ‘autentik dan sebenar.’

Dia mengatakan bahawa dia dijumpai ketika berpindah ke tempat sembunyi baru, dan dia fikir dia mendapat tempat keempat, tetapi Larray tertidur – yang bermakna dia disingkirkan, menaikkan dia ke tempat ketiga. “Saya mendapat tempat ketiga, Quackity mendapat tempat kedua, dan Zach mendapat tempat pertama. Inilah yang sebenarnya berlaku,” tulisnya. “Walaupun Jimmy menyunting keluar SATU-SATUNYA WANITA dalam tiga teratas, saya bangga dengan apa yang saya capai.”