Ibu kehilangan kes cacat selepas laporan berita menunjukkan beliau memenangi pertandingan melempar pokok

(SeaPRwire) –   kehilangan kes kecacatan selepas laporan berita menunjukkan dia memenangi pertandingan melempar pokok

Kamila Grabska, 36, menuntut agensi insurans di negara, RSA Insurance, selepas kemalangan kereta 2017 yang dia dakwa menyebabkan sakit leher dan belakang yang mencegah dia dari memegang pekerjaan selama lima tahun, Irish Independent melaporkan. Grabska ialah ibu dua anak dari bandar Ennis di County Clare, laporan media Ireland.

Kemalangan kereta adalah akibat seseorang mengenai kereta Grabska dari belakang, dan didakwa meninggalkan dia tidak mampu membawa anak-anak muda atau menyelesaikan tugas rumah. Dia meletak jawatan pekerjaannya sejurus selepas itu, menerima bayaran kecacatan dan mendakwa pendapatan lampau dan masa depan melebihi $500,000, mengikut Telegraph.

Laporan akhbar kemudian muncul tentang Grabska menyertai acara melempar pokok Krismas pada 8 Januari 2018, hampir setahun selepas kemalangan yang dikatakan meninggalkannya dengan kesakitan “menyekat”. Hakim, Carmel Stewart, menggambarkan gambar Grabska melancarkan pokok sebagai “gambar grafik sangat”, mengikut Telegraph.

Pertandingan itu melibatkan orang melempar pokok Krismas kira-kira sejauh yang mereka mampu.

Mahkamah juga dilaporkan meneliti video rakaman tahun lalu Grabska bermain dengan anjing Dalmatia di taman anjing selama lebih satu jam, laporan media menunjukkan.

“Ini adalah pokok Krismas besar semula jadi dan ia dilancarkan oleh . Saya takut saya tidak boleh tetapi menyimpulkan tuntutan itu sepenuhnya diperbesarkan. Atas dasar itu, saya cadang untuk membatalkan tuntutan,” kata hakim mengikut Irish Independent.

Grabska menafikan dia menipu kecederaannya ketika di mahkamah, mengatakan dia “cuba hidup kehidupan normal,” mengikut Telegraph.

Digital menghubungi peguam Grabska, tetapi tidak segera menerima jawapan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.