Bom parcel yang dibawa kepada hakim kanan Yunani berjaya dibongkar

(SeaPRwire) –   Pakar letupan di Yunani dengan selamat membuang bom surat yang dihantar kepada seorang hakim kanan di pejabat mahkamahnya, polis berkata.

Hakim di bandar kedua terbesar Yunani, Thessaloniki mendapati paket itu mencurigakan dan tidak membukanya, memanggil polis mahkamah yang mengosongkan bangunan.

Hanya beberapa ahli awam di mahkamah pada masa itu, kerana kebanyakan perbicaraan telah ditangguhkan disebabkan oleh .

Skan mendedahkan peranti letupan, yang ahli letupan tentera membuangnya.

Tiada tuntutan bertanggungjawab segera. telah dijalankan dalam tahun-tahun kebelakangan ini oleh kumpulan militan kiri kecil menyasarkan simbol kuasa.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.