Zhang Meng: Gaya hidup sibuk dan cantik membawa kepada jenama penjagaan kulit sihat “VANATURE” Youth Startup

Perhatikan pertumbuhan wanita dalam era baru, trend penjagaan kulit semula jadi, tulen dan organik.

Beijing, 28 Sept. 2023 – “VANATURE” adalah jenama penjagaan kulit semula jadi, tulen dan organik yang diasaskan oleh Zhang Meng, pengasas Jenama Qingchuang. Dengan konsep jenama “dari alam semula jadi, kepada nilai”, “VANATURE” telah menjadi jenama baru dalam bidang penjagaan kulit semula jadi dan organik. Sebagai jenama yang memberi perhatian kepada pertumbuhan peribadi dan gaya hidup sihat, ia memperkenalkan konsep “penjagaan kulit berperingkat”, dan melalui kaedah saintifik, memilih bahan semula jadi, berkesan, selamat dan berkualiti tinggi untuk mewujudkan produk bintang tunggal.

Pengasas Zhang Meng: Siri Jenama Pengguna Inkubasi Perniagaan Sepuluh Tahun
Zhang Meng adalah usahawan lintas sempadan yang terkenal di China, dan beliau juga seorang wanita cemerlang dengan pelbagai identiti, seperti penulis jualan jutaan, penggerak pengetahuan terkenal dan petinju profesional. Beliau mengasaskan jenama yang menyediakan latihan pengetahuan dan kaunseling untuk golongan muda, “Qingchuang Youth Startup”; Dan telah menerbitkan 13 buah buku; Seluruh rangkaian mempunyai lebih daripada 15 juta peminat; Ia mempunyai pengaruh yang besar dalam kalangan belia di China. Dalam sepuluh tahun kebelakangan ini, Qingchuang telah berkembang menjadi platform komprehensif yang mengintegrasikan latihan pengetahuan, inkubasi IP, e-dagang jenama dan pengeluaran kandungan asli. Ia juga telah melancarkan banyak jenama pengguna yang berjaya di China, termasuk penjagaan kulit semula jadi, pemeliharaan kesihatan, penciptaan budaya cekap dan lain-lain, dan jenama “VANATURE” adalah salah satu daripadanya.
“VANATURE” telah memimpin dalam memperkenalkan konsep penjagaan kulit kitaran peringkat. Melalui penyelidikan saintifik, didapati bahawa keadaan peringkat kulit wanita berkait rapat dengan perubahan kitaran fisiologi wanita, dan kulit muncul dalam peringkat yang berbeza pada kitaran fisiologi yang berbeza. Kami mengekstrak undang-undang dari data besar perubahan kulit kitaran fisiologi wanita, dan bertekad memilih bahan semula jadi, berkesan, selamat dan berkualiti tinggi yang disahkan secara saintifik dan boleh dikesan. Siri produk “VANATURE Mingyun Four-cycle Stock Solution” menggunakan penjagaan kulit berperingkat progresif, yang sangat dipuji oleh pengguna. Antaranya, komponen berfungsi adalah peptida pengukuhan, anti-kerut dan ekstrak pengaktifan, yang mempunyai kesan perencatan yang ketara terhadap elastase. Dengan peningkatan kepekatan produk, kadar perencatan elastase meningkat secara linear, dan kesan perencatan produk dipertingkatkan, yang membuktikan bahawa produk mempunyai kesan anti-kerut dan pengukuhan. Dan # Latihan Kamp Kulit Empat Kitaran # meletupkan seluruh rangkaian dengan reputasi yang baik, dan menjadi produk ulasan panas di platform seperti Weibo dan Xiaohongshu, yang menarik banyak pengguna mengejar di Weibo dan mendapat 36.38 juta bacaan super tinggi.
Dari segi pembangunan dan pengeluaran produk, “VANATURE” menggunakan mod demonstrasi dan penciptaan multi-pihak proses pembangunan produk profesional, mempunyai rantaian bekalan terkemuka industri, kekuatan penyelidikan saintifik yang kukuh dan talian pengeluaran automatik, dan bekerjasama dengan Makmal Inovasi Xianting Perancis yang terkenal di dunia untuk membangunkan dan mengintegrasikan dengan pengurusan moden kemudahan, peralatan dan kepakaran pengeluaran antarabangsa, dan melaksanakan pengeluaran pintar dalam banyak bidang. Persekitaran pengeluaran telus, bengkel penulenan gred perubatan 100,000 tahap, kawalan kualiti yang ketat dan kapasiti pengeluaran yang kukuh digunakan, dan persekitaran pengeluaran mematuhi piawaian GMP, dan produk penjagaan kulit semula jadi seperti stok empat kitaran Mingyun, set truf putih, Jus Hijau Force, minyak pati untuk aliran hati, Zhen Yan Jing Jie Yan Lu, selubung cucian herba halia, dan produk kreatif budaya seperti manual kecekapan dan kopi utara melampau dicipta. Setelah disenaraikan, produk-produk di atas banyak dipuji oleh pengguna. Pada masa yang sama, untuk terus meningkatkan produk, VANATURE juga menggabungkan maklum balas sebenar daripada pengguna ke dalam penyelidikan dan pembangunan produk, secara aktif mencipta dengan pengguna, dan memberi kuasa kepada golongan muda yang sibuk dan cantik dalam era baharu.

Pengasas Zhang Meng berkata: “Matlamat kami adalah untuk membangunkan setiap produk dengan bahan semula jadi terbaik untuk membantu setiap pelanggan merealisasikan keinginan kulit semula jadi dan sihat. Kami sentiasa percaya bahawa membantu orang lain berjaya adalah kejayaan terbesar.” Adalah kepercayaan teguh dan kawalan kualiti ketat ini yang membuat jenama “VANATURE” dengan cepat berjaya di pasaran.

Kotak hadiah ulang tahun jenama, dicari pasaran, dijual selama 7 saat untuk merampas udara.

Sebagai pelopor awal yang telah berterusan selama 20 tahun, Zhang Meng memulakan “komuniti pelopor awal” yang berpengaruh di China. Topik # Bangun awal dengan Meng Jie # di Weibo telah dibaca oleh 340 juta orang, membantu golongan muda membangunkan tabiat bangun awal dan berdisiplin diri. Pada sambutan ulang tahun Qingchuang Youth Startup, kotak hadiah jenama sendiri Qingchuang telah habis dijual dalam masa 7 saat, dan ramai peminat dan pengikut menunjukkan adegan panas “teman menyapu” bersama.

Gaya hidup sibuk dan cantik yang digalakkan oleh Zhang Meng.

Dalam konsep pengasas Zhang Meng: Menjadi sibuk dan cantik adalah keadaan hidup, sejenis keseimbangan, kerja dan kesihatan, kesibukan dan masa lapang. Ia adalah panduan untuk wanita hidup sendiri dalam era baru! Sibuk, bukan hanya kerja, tetapi memberi tumpuan kepada kerja, yang merupakan kesibukan berkualiti tinggi; Kecantikan bukan beg kosong, tetapi gabungan kerja dan rehat dalam kehidupan, yang merupakan kecantikan menyeluruh. Dia menggalakkan wanita mengejar kehidupan yang sibuk dan cantik, untuk membina rasa sekuriti yang mereka mahukan dan menanam nilai yang betul.

Kesimpulan:
Sebagai jenama pemacu perubahan di China, “VANATURE” telah mengambil langkah kukuh, memenangi pengiktirafan dan sokongan pengguna dengan konsep jenama maju dan kod etika altruistiknya; Perjalanan keusahawanan pengasas Zhang Meng, dari impian merealisasikan Sukan Olimpik untuk membantu golongan muda membesar, hingga mencipta jenama produk dengan penjagaan kulit semula jadi, pemeliharaan kesihatan dan kecekapan, menunjukkan kepada dunia semangat belia kontemporari China untuk sentiasa menerobos diri sendiri dan mengejar Kecemerlangan. Dalam pembangunan masa depan, di bawah kepimpinan Zhang Meng, Qingchuang Youth Startup dan jenamanya seperti “VANATURE” juga akan memimpin trend baharu kesihatan dan kecantikan, melancarkan lebih banyak produk berkualiti tinggi, menyampaikan konsep kesihatan kebenaran, kebaikan dan keindahan kepada seluruh masyarakat, dan terus menyampaikan nilai jenama.

HUBUNGI: Tim Brown
tim198515@gmail.com