YeePay Tampilkan Penyelesaian Pembayaran Bisnis Antarabangsa di ITB Asia 2023

SINGAPURA, 25 Oktober 2023 — YeePay akan mempamerkan penyelesaian perniagaan pembayaran antarabangsa untuk industri penerbangan dan pelancongan di ITB Asia 2023 di Singapura minggu ini. Kehadiran YeePay di ITB 2023, pameran perdagangan pelancongan terkemuka Asia, menandakan titik perubahan penting dalam pertumbuhan yang memberangsangkan syarikat itu selama dua dekad.

Dengan perjalanan global sudah pulih ke tahap sebelum wabak dan sektor pelancongan China terus berkembang dan berubah, keperluan untuk menyambung pembayaran dan transaksi antarabangsa dengan lancar adalah penting untuk mengekalkan enjin pertumbuhan ekonomi ini bergerak ke hadapan. YeePay telah menggunakan skala dan inovasi tanpa saingannya untuk membuat pembayaran ini lebih mudah daripada sebelumnya untuk perniagaan, memantapkan diri sebagai rakan pembayaran industri.

YeePay mempunyai perkongsian dengan setiap syarikat penerbangan di China yang membolehkan akses terjamin ke gergasi penerbangan global termasuk Air China, China Southern, China Eastern Airlines dan Hainan Airlines. Perkongsian ini memastikan semua pengangkut terintegrasi sepenuhnya ke dalam sistem penyelesaian pembayaran maju YeePay. Lebih 1 juta pedagang dalam rangkaian YeePay, memproses lebih 10 juta transaksi setiap hari.

YeePay juga mengendalikan rangkaian agensi perjalanan dalam talian China (OTA) melebihi 10,000. Jangkauan meluas ini membolehkan perniagaan antarabangsa untuk menyambung hubungan dengan agensi pelancongan China dan meluaskan jangkauan mereka dalam pasaran pelancongan China yang besar.

Penyelesaian utama yang akan dipamerkan YeePay di ITB Asia 2023 ialah dompet perniagaan globalnya, kaedah pembayaran yang selamat, mudah dan kost efektif untuk penyelesaian segera. Dompet perniagaan global mempercepatkan transaksi kewangan, memastikan semua pihak boleh memberi tumpuan kepada apa yang paling penting – membesar perniagaan mereka dan memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan mereka.

Pengasas bersama YeePay Chen Yu menjelaskan bahawa “YeePay bukan sekadar pembekal perkhidmatan pembayaran, kami jambatan anda ke sektor penerbangan dan pelancongan China yang sedang berkembang pesat. Kami mahu melihat dunia lebih terhubung dalam makna yang bermakna. Sektor pelancongan boleh membantu memacu pertumbuhan ekonomi global dan juga cara untuk menghubungkan orang di seluruh dunia dengan lebih baik. YeePay bangga dapat membantu perkara ini berlaku.”

Perniagaan sektor pelancongan di China dan luar negara mempercayai YeePay untuk menyediakan transaksi yang boleh dipercayai, cepat dan mudah. YeePay menawarkan integrasi terus dengan syarikat penerbangan dan OTA, membolehkan transaksi kos cekap dan akses lebih mudah ke salah satu pasaran pelancongan terbesar di dunia.

Saiz pasaran ini juga memerlukan fintech yang boleh menangani transaksi dalam skala. Platform YeePay mengendalikan lebih 1 trilion RMB dalam transaksi tahunan dalam sektor pelancongan sahaja. Perniagaan juga mempercayai rekod prestasi YeePay selama lebih dua dekad, latar belakang pengasasnya di Silicon Valley dan komitmen kepada inovasi berterusan, dan pengesahan dan kredensial kuat YeePay daripada institusi kewangan China.

Untuk pertanyaan media sila hubungi pr@yeepay.com

Mengenai YeePay

YeePay ialah “Pembekal Perkhidmatan Pembayaran Perniagaan Utama” dan salah satu syarikat teknologi kewangan yang berkembang paling pesat di China. Berpangkalan di Beijing, China, YeePay merupakan perintis pembayaran untuk industri B2B sejak penubuhannya pada 2003, dan telah melancarkan penyelesaian pembayaran khusus untuk syarikat penerbangan dan pelancongan global. Berdasarkan perkhidmatan pembayaran, ia menyatukan semua pihak dalam industri untuk menyediakan pembayaran lengkap, dompet perniagaan B2B dan perkhidmatan nilai tambah berkaitan. Kecermatan teras YeePay ialah “Rangkaian Dompet Transaksi Perniagaan Global”, dengan menyediakan perkhidmatan transaksi pelbagai mata wang dan negara yang selamat, mudah dan kost efektif. Untuk maklumat lanjut mengenai YeePay sila lawati https://global.yeepay.com.