WEMIX PTE. LTD. Telah Melaburkan Dalam Lima Pembangun Permainan Cina Melalui Dana Khas Permainan Blockchain

WEMIX PTE. LTD., anak syarikat Wemade berpangkalan di Singapura, telah melabur dalam lima pembangun permainan Cina melalui dana khas permainan blok rantai yang dicipta bersama Mirana Ventures.

Seoul, Korea Selatan, 11 Oktober 2023 — WEMIX PTE. LTD., anak syarikat Wemade berpangkalan di Singapura, telah melabur dalam lima pembangun permainan Cina melalui dana khas permainan blok rantai yang dicipta bersama Mirana Ventures.

  • Dana pelaburan bersama 30 juta USD dengan Mirana Ventures, bahagian pelaburan pertukaran aset digital global Bybit
  • Pelaburan dalam pembangun permainan pelbagai genre termasuk MMORPG, pertempuran kad, sukan, dan simulasi strategi
  • Rancangan untuk terus dan meluaskan pelaburan dalam pembangun permainan blok rantai Cina

Pada Mac ini, WEMIX PTE. LTD. memulakan dana untuk membiakkan syarikat permainan blok rantai yang mempunyai potensi besar dan meluaskan ekosistem WEMIX3.0. Mirana Ventures, pelabur bersama dalam dana itu, ialah bahagian pelaburan Bybit. 6.4 juta USD daripada 30 juta USD dana itu digunakan.

Lima penerima pelaburan sedang bekerja pada permainan pelbagai genre termasuk MMORPG, pertempuran kad, dan sukan. Kesemua lima permainan akan menyertai WEMIX PLAY, platform permainan blok rantai WEMIX3.0. Butiran permainan akan diumumkan di WEMIX PLAY.

WEMIX PTE. LTD. dan Mirana Ventures bekerja rapat bersama untuk menemui dan membiakkan projek-projek yang mempunyai potensi besar di China. Kedua-dua pihak juga menyokong penerima pelaburan dengan kepakaran pasaran blok rantai dan terus mencari projek yang menjanjikan.

Syarikat berhasrat untuk terus dan meluaskan pelaburan dalam pembangun permainan blok rantai Cina.

Maklumat terperinci mengenai permainan blok rantai yang diservis di WEMIX PLAY boleh didapati di laman web rasmi di www.wemixplay.com.

Mengenai WEMADE
Pemimpin industri terkemuka dalam pembangunan permainan dengan pengalaman lebih 20 tahun, WEMADE berpangkalan di Korea sedang memimpin perubahan sekali generasi ketika industri permainan beralih ke teknologi blok rantai. Melalui anak syarikatnya WEMIX, WEMADE bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan blok rantai secara meluas dengan membina ekosistem mega yang berpusat pada pengalaman, platform dan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum perkhidmatan Web3 yang intuitif, mudah dan senang digunakan. Lawati www.wemix.com/communication untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI: Kevin Foo
Pr-at-wemix.com