Wemade umumkan Strategi SLG Street Wars: Hero Domination WEMIX PLAY Perjanjian Naik Papan WEMIX

Pembangun permainan blok rantai Wemade dan Monument Entertainment, pembangun permainan berpangkalan di Hong Kong, telah menandatangani perjanjian penaikan WEMIX PLAY untuk permainan blok rantai syarikat itu, Street Wars: Hero Domination.

Seoul, Korea Selatan, 19 Oktober 2023 — Pembangun permainan blok rantai terkemuka Wemade dan Monument Entertainment, pembangun permainan berpangkalan di Hong Kong, telah menandatangani perjanjian penaikan WEMIX PLAY untuk permainan blok rantai syarikat itu, Street Wars: Hero Domination. Dengan lebih 9 juta pengguna kumulatif, WEMIX PLAY ialah platform permainan blok rantai global Wemade yang melayani pelbagai lebih 100 permainan.

  • Pemain dibenarkan untuk mengembangkan kuasa pangkal mereka di dunia bawah tanah jenayah Hong Kong pada tahun 1990-an dalam usaha untuk menakluk bandar raya itu
  • Ciri-ciri utama termasuk pertempuran PvP, mengurus kumpulan geng mereka sendiri, dan membina versi unik Hong Kong pada tahun 1990-an

Dipetakan di dunia bawah tanah jenayah Hong Kong pada tahun 1990-an, pemain menetapkan untuk menakluk wilayah dengan membina dan mengembangkan asas kuasa mereka.

Ciri-ciri utama permainan termasuk keupayaan untuk berlakon watak yang berbeza dan mengurus geng di tengah-tengah empayar yang mengembang. Mereka juga boleh terlibat dalam pertempuran PvP (Pemain lawan Pemain) untuk berjuang untuk Kedudukan Strategik untuk kelebihan yang lebih besar, dan membangunkan jalan dan bangunan untuk mencipta versi Hong Kong 1990-an yang unik mereka sendiri.

WEMIX PLAY sedang mengembangkan ekosistemnya, bekerjasama dengan pembangun permainan di Amerika Utara, Eropah, Asia dan lebih banyak lagi. Platform itu juga menawarkan perkhidmatan berdasarkan blok rantai seperti token permainan, NFT, dan GameFi.

Maklumat terperinci mengenai WEMIX PLAY boleh didapati di laman web rasmi – wemixplay.com

Mengenai WEMADE

Sebuah pemimpin industri yang diakui dengan pengalaman pembangunan permainan selama lebih 20 tahun, WEMADE berpangkalan di Korea sedang memimpin peralihan generasi sekali dalam industri permainan yang beralih ke teknologi blok rantai. Melalui anak syarikatnya WEMIX, WEMADE bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan meluas teknologi blok rantai dengan membina ekosistem berasaskan pengalaman, didorong platform dan berorientasikan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum yang luas perkhidmatan Web3 yang intuitif, mudah, dan senang digunakan. Lawati www.wemix.com/communication untuk maklumat lanjut.

HUBUNGAN: Kevin Foo
pr-at-wemix.com