Wemade Tandatangani Perjanjian Penyertaan Permainan Blok Rantai dengan Pembangun Permainan Poland Katnappe

Pembangun permainan Korea Selatan terkemuka Wemade telah menandatangani perjanjian dengan Katnappe sp. z o.o., sebuah syarikat permainan Poland, untuk membawa masuk permainan blockchain Hoomeez tersebut ke WEMIX PLAY.

Seoul, Korea Selatan, 6 Okt. 2023 – Pembangun permainan Korea Selatan terkemuka Wemade telah menandatangani perjanjian dengan Katnappe sp. z o.o., sebuah syarikat permainan Poland, untuk membawa masuk permainan blockchain Hoomeez tersebut ke WEMIX PLAY. Dengan lebih daripada 9 juta pengguna kumulatif, WEMIX PLAY ialah platform permainan blockchain global Wemade yang melayani pelbagai lebih daripada 100 permainan yang pelbagai.

  • Hoomeez oleh Katnappe menjadi permainan pihak pertama dalam talian untuk diservis pada WEMIX PLAY, sebuah platform permainan blockchain global
  • Para pemain boleh menikmati Perlumbaan, Permainan Bola, Penghapusan Bahaya, Pengumpulan Koin, dan banyak lagi dalam permainan aksi/pertempuran royale

Hoomeez ialah permainan Kasual Arkade Multiplayer yang memberi pemain kawalan Hoomie, sebuah avatar kartun yang akan digunakan pemain dalam permainan kompetitif merentasi banyak peringkat kecil dan perlawanan dengan puluhan pemain lain mengambil bahagian di dalamnya. Para pemain bersaing dalam mod permainan yang berbeza di banyak peta dan persekitaran yang berbeza, termasuk Perlumbaan, Permainan Bola, Penghapusan Bahaya, Pengumpulan Koin, dan lain-lain. Hoomeez akan menjadi permainan talian pihak pertama di WEMIX PLAY.

Katnappe, ditubuhkan pada 2008, ialah penerbit permainan indie yang mewujudkan pengalaman permainan yang menyeronokkan dan inovatif dengan visi untuk ketahanan jangka panjang. Syarikat tersebut akan menerbitkan Hoomeez secara global, permainan yang dihasilkan oleh Sourena Games Studio.

Wemade sedang memperkukuh daya saing global WEMIX PLAY melalui perkongsian dengan syarikat permainan Amerika Utara, Eropah, dan Asia. Portfolio rakan kongsi telah berkembang tahun ini untuk merangkumi pembangun dari Belarus, Kanada, Hong Kong, Jepun, Lithuania, Singapura, Poland, EAU dan Amerika Syarikat. Platform merancang untuk meneruskan usaha menambah lebih banyak permainan genre pelbagai ke susunan mereka.

Untuk maklumat lanjut, layari

WEMIX PLAY – wemixplay.com

Katnappe – https://katnappe.com/

Mengenai WEMADE
Pemimpin industri yang tersohor dalam pembangunan permainan dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman, WEMADE yang berpangkalan di Korea sedang memimpin peralihan sekali dalam satu generasi ketika industri permainan beralih kepada teknologi blockchain. Melalui anak syarikat WEMIX, WEMADE bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan teknologi blockchain secara meluas dengan membina ekosistem mega berasaskan pengalaman, platform, dan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum perkhidmatan Web3 yang luas yang intuitif, mudah, dan senang digunakan. Layari www.wemix.com/communication untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI: Kevin Foo
pr-at-wemix.com