Wemade melancarkan program ganjaran blok ‘PoET’ yang pertama seumpamanya

Pembangun blockchain berasaskan Korea Selatan terkemuka Wemade telah melancarkan program ganjaran percetakan blok dunia pertama yang memberi ganjaran sama rata kepada pembina dan pengguna.

Seoul, Korea Selatan, 5 Sept. 2023 – Pembangun blockchain berasaskan Korea Selatan terkemuka Wemade telah melancarkan program ganjaran percetakan blok dunia pertama yang memberi ganjaran sama rata kepada pembina dan pengguna.

  • Program dunia pertama yang menyediakan ganjaran blok kepada kedua-dua pembangun dApp dan pengguna
  • Amaun yang diperuntukkan kepada dana ekosistem dalam PMR dikembalikan kepada peserta untuk menggalakkan lompatan ke dalam ekosistem mega
  • Selepas membangunkan DApp, anda boleh menyertai program dengan menerima tanda pensijilan VET (Verified Ecological Transaction).

‘PoET, yang merupakan singkatan bagi “Proof of Ecological Transaction”, adalah satu program yang direka untuk menggalakkan ekosistem WEMIX yang lebih dinamik, dengan menyediakan bahagian Dana Ekosistem daripada PMR (Permanent Minting Reward) yang dihasilkan pada rangkaian blockchain WEMIX3.0 kepada peserta transaksi yang menyumbang kepada pertumbuhan dan perkembangan ekosistem yang kukuh.

PoET memberikan tanda pensijilan yang dikenali sebagai VET (Verified Ecological Transaction) ke atas transaksi yang menyumbang kepada pertumbuhan ekosistem dengan berinteraksi dengan Kontrak Disahkan. Selain itu, ia memberikan maksimum 0.25 WEMIX setiap blok kepada pengguna dan kontrak yang secara aktif berasal dengan transaksi ini.

Pembangunan ekosistem yang mampan dan sihat

PoET mengiktiraf transaksi berkualiti tinggi yang menyumbang kepada pertumbuhan ekosistem dan rangkaian WEMIX3.0, dan direka untuk melayan pengguna dan pembina sama rata apabila memberi jumlah pengagihan. Kaedah pengagihan ini sesuai dengan objektif Dana Ekosistem, yang bertujuan untuk menyediakan jumlah pengagihan secara berkesan kepada pengguna dan pembina yang menyumbang kepada pertumbuhan rangkaian, dan mencegah percubaan untuk meningkatkan bahagian blok dengan menggunakan bot yang tidak bermakna dan penyalahgunaan.

PoET menggalakkan pengguna dan pembina untuk terlibat dalam mewujudkan putaran nilai pertumbuhan. Melalui ini, PoET berusaha untuk mencapai pembangunan mampan sambil mengekalkan ekosistem mainnet yang sihat. Dengan pengenalan PoET, mainnet akan berfungsi untuk menyumbang kepada pembinaan ekosistem blockchain yang lebih stabil dan mampan.

Maklumat lanjut boleh didapati di laman web rasmi PoET. (http://wemixecofund.com/poet)

Mengenai WEMADE
Pemimpin industri permainan yang tersohor dengan lebih 20 tahun pengalaman, WEMADE berasaskan Korea sedang memimpin peralihan sekali dalam satu generasi apabila industri permainan beralih kepada teknologi blockchain. Melalui anak syarikat WEMIX, WEMADE bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan teknologi blockchain secara besar-besaran dengan membina pengalaman berasaskan platform, pemacu perkhidmatan dan ekosistem mega untuk menawarkan spektrum luas perkhidmatan Web3 intuitif, mudah dan senang digunakan. Layari www.wemix.com/communication untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI: Kevin Foo
Wemix
pr-at-wemix.com