Warpath dan Metal Slug 3 Meletup ke Medan Perang dengan Kolaborasi Baharu yang Hebat

Watak ikonik Metal Slug Marco Rossi dan Eri Kasamoto menyertai Tentera Warpath!

SHANGHAI, China, 28 Sept. 2023 – Hari ini, Lilith Games dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Warpath, permainan strategi masa nyata kompetitif yang boleh dimainkan secara percuma di PC, peranti iOS, dan Android, bekerjasama dengan penembak aksi 2D ikonik Metal Slug 3 untuk membawa kandungan baru yang menarik ke permainan strategi tentera yang digemari secara kritis.

Dengan kolaborasi silang Warpath X Metal Slug 3 yang baru, watak popular Metal Slug Marco Rossi dan Eri Kasamoto telah menyertai tentera Warpath dan bersedia untuk bertindak!

Dalam siri arkade klasik Metal Slug, Marco Rossi berkhidmat sebagai pemimpin skuadron yang pertama Pasukan Khas Falcon Peregrine. Dia mempunyai kepakaran khas dalam sains komputer dan amat cekap dalam menulis virus komputer. Sebagai anak yatim piatu yang ditinggalkan, Eri Kasamoto menyertai geng jalanan sebagai kanak-kanak dan kemudian dilatih sebagai pengintip. Dia kemudiannya menolak latihan pengintipnya dan dipindahkan ke Pasukan Operasi Khas S.P.A.R.R.O.W.S.

Peminat siri Metal Slug dan Warpath kini boleh menikmati kedua-dua kandungan silang unik yang menampilkan Marco Rossi dan Eri Kasamoto. Kandungan tambahan Warpath X Metal Slug 3 termasuk misi tempur baharu, kenderaan khas, dan acara khas kerjasama yang menarik untuk memenangi ganjaran tunai dan ganjaran dalam permainan.

Tonton treler Warpath X Metal Slug 3 di sini:
YouTube | Muat turun

Kandungan utama silang Warpath X Metal Slug 3 termasuk:

  • Marco Rossi – Dengan keupayaan untuk menyebabkan kerosakan memusnahkan kepada musuh sasaran, Marco Rossi adalah satu kekuatan yang perlu dikira di medan perang Warpath! Marco juga memiliki kemahiran peretasan yang boleh melumpuhkan senjata ofensif dan defensif lawan, menyebabkan mereka kehilangan kuasa serangan untuk jangka masa yang singkat
  • Eri Kasamoto – Apabila Eri Kasamoto memimpin tentera anda, tentera anda akan mendapat manfaat daripada peningkatan keberkesanan tempur dan menyebabkan kerosakan yang lebih tinggi. Pada masa yang sama, Eri juga boleh mengurangkan kadar pukulan musuh dan kelajuan pergerakan mereka untuk membantu tentera anda mendapat kelebihan mutlak
  • Metal Slug Kenderaan Super – Kenderaan super Metal Slug 3 yang digemari, juga dikenali sebagai SV-001, membuat penampilan sulungnya dalam persenjataan Warpath! Kulit asasnya dimodelkan selepas bos pertama bermutasi raksasa dan mematikan Metal Slug 3, Huge Hermit
  • Warpath x Metal Slug 3 Acara Khas Kerjasama – Bersaing dalam acara eksklusif baharu dengan terlebih dahulu memilih untuk menyertai sama ada Pasukan Marco Rossi atau Pasukan Eri Kasamoto. Tingkatkan kuasa pasukan pilihan anda dengan melengkapkan satu siri tugasan untuk peluang memenangi hadiah tunai dan ganjaran dalam permainan. Daftar untuk acara di https://metalslug3-warpath.lilith.com

Muat turun Warpath di PC, App Store iOS, dan Google Play Android.

Untuk yang terkini mengenai kejohanan, kemas kini, dan ciri-ciri baharu, ikuti Warpath di Facebook, Twitter, Instagram, dan Discord.

Kit media penuh yang mengandungi seni kunci permainan, tangkapan skrin, logo, dan banyak lagi tersedia di sini: https://uberstrategist.link/warpath-press-kit.

Mengenai Warpath

Warpath adalah permainan strategi masa nyata klasik di mana pemain membina pasukan mereka untuk melepaskan kemarahan ke atas unit musuh melalui pertempuran darat strategik atau serangan udara canggih. Menampilkan lokasi peperangan ikonik dari seluruh dunia, Warpath menjemput pemain untuk mengumpul unit tentera yang sangat disesuaikan dan membina pangkalan yang kukuh dalam HD penuh dan berkualiti tinggi. Zum bebas di sekitar peta antara medan berbatu-batan dan lanskap bandar, mencari sekutu untuk meningkatkan kawalan dan tahap kuasa permainan yang menentukan pertempuran. Dengan senjata, pesawat, dan keupayaan untuk bergerak di antara pangkalan sekutu yang sangat boleh disesuaikan, Warpath menjadikan perjalanan menuju dominasi medan perang sebagai pengalaman sinematik yang dinamik.

Mengenai Lilith Games

Ditubuhkan pada Mei 2013, Lilith Technology (Shanghai) Co., Ltd. (juga dikenali sebagai “Lilith”) berdedikasi untuk mewujudkan pengalaman bermain yang luar biasa untuk pemain di seluruh dunia melalui permainan mudah alih yang menarik dan pelbagai.

Sejak penubuhannya, Lilith telah membangunkan dan menerbitkan pelbagai permainan yang digemari, seperti Soul Hunters, Abi: A Robot’s Tale, Rise of Kingdoms, Art of Conquest, AFK Arena, dan Warpath. Permainan Lilith menduduki tempat ke-10 dari segi pendapatan syarikat penerbitan permainan global mengikut data daripada laporan App Annie State of Mobile 2021. Di samping kejayaan permainan komersial, Lilith juga mewujudkan dan menerbitkan permainan bebas yang menarik, termasuk tajuk popular Isoland 2: Ashes of Time Lite dan Mr. Pumpkin 2: Walls of Kowloon. Layari www.lilithgames.com untuk ketahui lebih lanjut dan terokai katalog judul Lilith yang semakin berkembang.

HUBUNGI MEDIA

Jenny Cabral, Jessica Timms, Brett Buren, dan Sean Walsh
ÜberStrategist PR
pr@uberstrategist.com
1-646-844-8388