Wanbo Professor X siri secara rasmi dilancarkan, $300 Kos berkesan pemancar

Shenzhen, China, 25 September 2023 – Pada 25 September 2023, Wanbo secara rasmi melancarkan produk baharu siri Professor X. Meneruskan penerokaan dan terobosan dalam penampilan X pada masa lalu, Wanbo dalam siri Professor X X2 membawa skim warna bir laut dalam baharu; dalam pengalaman pengguna selanjutnya, keseluruhan sistem fokus automatik, pembetulan automatik, dan gabungan sensor kamera terkuat Wanbo setakat ini, untuk membawa algoritma pintar terkuat S setakat ini, fokus pantas 1-3 saat, pembetulan pintar; pada masa yang sama, dilengkapi dengan kanta kaca semua kaca transmitansi cahaya tinggi Pada masa yang sama, ia dilengkapi dengan kanta kaca transmitansi cahaya berkepekatan tinggi, cip berprestasi tinggi, perlindungan mata cahaya biru rendah di semua arah dan di tempat.

Wanbo X5 adalah kecerahan tertinggi Wanbo setakat ini, dengan 1100 ANSI, Wanbo X5 juga meningkat buat pertama kali 90% gamut warna filem gred profesional, peningkatan ketara kejelasan dan perwakilan warna sebanyak 20-50%, sambil menaik taraf algoritma pintar sekali lagi, halangan pintar mengelak dan satu kunci ke skrin, membentuk semula pengalaman unjuran. Dilengkapi dengan teknologi Wifi 6 generasi terkini, mainan lancar tanpa kelengahan, sekali lagi menyegarkan ketinggian teknologi projektor LCD

Semasa proses penyelidikan dan pembangunan, Wanbo mengatasi banyak cabaran, kawalan kualiti ketat, setiap mesin perlu melalui ujian fokus automatik 1000+, ujian prestasi mesin 300+, ujian kekuatan asas profesional (keseluruhan mesin dijatuhkan tegak), ujian plag 12,000+, ujian suhu tinggi 60°C….

Siri Professor X Wanbo juga memberi tumpuan kepada kesihatan mata pengguna, dengan pelbagai mod perlindungan mata perkakasan dan perisian yang menggabungkan untuk melindungi penglihatan pengguna dalam semua aspek. Perkakasan tahap cahaya biru rendah, cahaya biru berbahaya dikurangkan kepada 6.5 peratus

Estetika Klasik Dinaik Taraf Baru

X2 dinaik taraf baru mewarisi penampilan X1, yang memecah persepsi orang ramai terhadap projektor dengan kelebihan pasaran yang kuat seperti prestasi kos tinggi, prestasi tinggi, dan lain-lain. X2 dinaik taraf algoritma pintar dan kecerahan atas asas X1, dan meningkatkan isu hingar dan lain-lain.

Dilaporkan bahawa Wanbo akan dikaitkan dengan Geekbuying buat pertama kali, harga pertama $300, seperti pengguna boleh melalui Kedai Dalam Talian Jenama Wanbo dan Geekbuying untuk membeli, diskaun $15 terhad masa (hanya Kedai Dalam Talian Jenama Wanbo gunakan): Wanbo_X5_1001

X2 juga akan tersedia di seluruh dunia pada suku keempat

Wanbo

Ia adalah jenama pintar dan inovatif Shenzhen Wanbo Technology Co., Ltd, yang Diperbadankan pada 2016 dengan orientasi teras reka bentuk penampilan produk dan pengalaman pengguna yang sangat baik, komited kepada pembangunan DLP dan projektor LCD tunggal, yang merupakan syarikat teknologi tinggi yang bersepadu dengan R&D / reka bentuk dan penyelidikan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan untuk projektor.

Jaminan Jenama Selepas Jualan Bebas Masalah

Kedai bendera jenama Wanbo menyokong penghantaran global, jaminan setahun, sokongan teknikal 1V1, respons pantas 24 jam.

HUBUNGI: Orange Chen
Shenzhen Wanbo Technology Co., Ltd.
info-at-szwanbo.cn