Untuk mempromosikan komunikasi global dan perkongsian sumber pelancongan, Tancheng Travel dan IACB menandatangani Memorandum Kerjasama di Beijing.

Beijing, China, 04 Okt. 2023 – Penandatanganan MOU berlangsung pada 30 September di Beijing, antara Beijing Tancheng International Travel Agency Co.,Ltd (Tancheng Travel) dan Pejabat Perwakilan International Action Council Beijing (IACB), bertujuan untuk bersama memfasilitasi pertukaran global lintas kawasan dan lintas budaya serta meningkatkan perkhidmatan perjalanan antarabangsa.

Tancheng Travel bekerjasama dengan beberapa syarikat tersenarai dan bank swasta antarabangsa untuk menyediakan perkhidmatan VIP komprehensif untuk perjalanan antarabangsa. Mereka memberi tumpuan kepada lawatan politik dan perniagaan global, serta pasaran pelancongan high-end. Mereka mengintegrasikan produk perjalanan mewah luar negara disesuaikan dan perkhidmatan tambahan seperti perubatan, perniagaan, dan imigresen.

International Action Council (IAC), yang ditubuhkan pada tahun 1983, adalah sebuah pertubuhan antarabangsa bebas tidak berasaskan keuntungan yang terdiri daripada bekas pemimpin dunia. Ahli-ahlinya adalah bekas ketua negara atau kerajaan dari pelbagai negara. Organisasi ini bertujuan untuk menggalakkan kerjasama dan tindakan antarabangsa dalam bidang seperti keamanan dan keselamatan, pemulihan ekonomi global, dan piawaian etika sejagat.

Pengerusi Tancheng Travel, Encik Zhang Aiping, dan Ketua Perwakilan IACB, Encik Wen Danjing, bersama-sama menandatangani Memorandum Kerjasama. Mereka juga telah berbincang secara mesra dengan pengerusi bersama majlis itu, termasuk Bertie Ahern (bekas Perdana Menteri Ireland dan bekas Presiden Suruhanjaya Eropah), Peter Stoyanov (bekas Presiden Bulgaria), dan Boris Tadić (bekas Presiden Serbia). Ahli majlis berpendapat bahawa dalam situasi antarabangsa semasa, kepentingan pelancongan antarabangsa dan pertukaran lintas sempadan dan lintas budaya menjadi lebih menonjol. Mereka bersedia untuk membantu Tancheng Travel dalam memperluaskan pasaran pelancongan Eropah dan menyediakan pelancong, pelajar, dan peniaga Cina yang melakukan perjalanan ke Eropah dengan pilihan yang lebih luas dan perkhidmatan yang lebih baik.

Melalui kerjasama dengan IACB, Tancheng Travel akan memperkayakan lagi portfolio destinasi perjalanannya. Perkongsian ini akan menyumbang kepada penyediaan perkhidmatan perjalanan lintas sempadan yang lebih selamat, mudah, selesa dan memberi ganjaran kepada pengguna. Perkhidmatan keahlian VIP global Tancheng Travel yang akan datang bukan sahaja menawarkan manfaat asas dari segi perkhidmatan koncierge, membeli-belah, kesihatan, dan insurans tetapi juga menyediakan pelbagai perkhidmatan dan keistimewaan unik seperti penjagaan kesihatan high-end dan kemudahan perniagaan.

HUBUNGI: Will Chen
Beijing Tan Cheng International Travel Agency Co., Ltd.
will-at-hopefultour.com