Terokai Kehebatan FOSSiBOT: Telefon dan Lebih di Acara Elektronik Global

Hong Kong, China, 19 Oktober 2023 — Pameran GLOBAL SOURCES MOBILE ELECTRONICS SHOW di Hong Kong mungkin merupakan pameran terbesar di dunia untuk telefon dan semua peranti lain, jadi ia merupakan satu kebanggaan dan keperluan bagi hampir setiap jenama yang ditubuhkan untuk berada di sana. Dan tentu sahaja FOSSiBOT Cina tidak boleh menjadi pengecualian.

Di acara besar ini, FOSSiBOT akan melancarkan produk baharu, F101 Pro, yang dijadual untuk pelancaran global pada 11 November. Telefon pintar ini mempunyai skrin sekunder bergaya dan kapasiti bateri yang menakjubkan sebanyak 10,600mAh.

Sebagai pra-pelancaran F101 Pro, F102 yang sangat dinanti-nantikan, juga akan menjadi tumpuan. Ia menampilkan pemproses octa-core MediaTek Helio G99 yang berkuasa, bersama-sama dengan RAM 12GB yang kukuh, ROM 256GB (boleh dikembangkan kepada 8GB RAM dan ingatan kad TF 2TB), dan baterai besar 16,500mAh. Selain itu, ia dilengkapi dengan lampu kempen supercerah 3W, menjadikannya rakan sempurna untuk pengembaraan waktu malam dan fotografi bawah air.

Siri produk Power Station FOSSiBOT sepadan dengan duet dinamik ini. Setiap Power Station FOSSiBOT menggabungkan ciri-ciri terkini industri. Mereka semua menggunakan teknologi penyahcas balik dwiarah terkemuka, memastikan pengecasan peranti cepat dan jangka hayat lebih 10 tahun. Selain itu, setiap Power Station mempunyai 13 port yang luas, meliputi hampir semua jenis peranti dan perkakasan yang perlu dicas.

Walaupun mempunyai ciri-ciri yang sama, setiap Power Station mempunyai ciri-ciri uniknya. Sebagai contoh, FOSSiBOT F3600 menawarkan kapasiti ultra-tinggi yang menakjubkan sebanyak 3,840Wh, menjadikannya pilihan yang disukai untuk pengguna dengan keperluan kuasa yang besar. Sebaliknya, F2400, walaupun lebih kecil, menghasilkan kapasiti yang menakjubkan sebanyak 2,048Wh dan output kuasa 2,400W, menjadikannya sumber kuasa mudah alih dan pelbagai guna yang sangat baik. Sama ada keperluan anda meluas atau bersifat mudah alih, barisan produk Power Station FOSSiBOT dapat memenuhi keperluan anda.

DT1, yang kini boleh didapati, mempunyai bateri menakjubkan 11,000mAh untuk masa guna lanjut dalam keadaan mencabar. Dirancang untuk memenuhi piawaian tentera MIL-STD-810H, ia mempunyai kadar tahan air dan debu IP68/IP69K. Dengan keupayaan untuk menangani jatuh dari ketinggian sehingga 1.5 meter, DT1 membuktikan kehandalannya dalam kerja medan yang mencabar.

FOSSiBOT sudah bersedia untuk melancarkan DT2, yang menjanjikan ciri-ciri lebih menakjubkan lagi. Dilengkapi dengan baterai kolosal 22,000mAh. Ia juga berdaya kuat dengan 12GB RAM dan 256GB ROM, menawarkan storan melimpah dan pemprosesan banyak tugas yang licin.

FOSSiBOT akan memperkenalkan F101 Pro masa hadapan kepada dunia di Pameran GLOBAL SOURCES MOBILE ELECTRONICS SHOW Hong Kong sambil mempamerkan produk terasnya, F102. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian daripada revolusi teknologi ini.

Untuk maklumat lanjut, kami menjemput anda untuk menjelajahi barisan produk FOSSiBOT di laman web rasmi kami di www.fossibot.com

HUBUNGI: Joanna Chen
marketing-at-fossibot.com