SYLA Technologies Umumkan Permulaan Jualan Unit-unit Kondominium SYFORME NAKANO

TOKYO, Jepun, 26 Oktober 2023 — SYLA Technologies Co., Ltd. (NASDAQ: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”), pengendali platform pembiayaan hartanah berkongsi terbesar di Jepun, Rimawari-kun, mengumumkan anak syarikatnya, SYLA Co., Ltd. (“SYLA Co.”) telah memulakan jualan unit-unit kondominium SYFORME NAKANO (“Hartanah”) untuk pelabur bermula Rabu, 11 Oktober 2023.

SYFORME NAKANO

SYFORME NAKANO terletak di kawasan Nakano yang sedang berkembang di Tokyo, dan mudah diakses dengan pengangkutan awam hanya satu perhentian dari pusat bandar Shinjuku. Kondominium sembilan tingkat ini, yang mengandungi 25 unit, dibangunkan secara kolaboratif oleh pasukan pembangunan, pembinaan, jualan dan pengurusan dalaman SYLA Co. Hasilnya merupakan jualan bangunan siap SYLA Co. yang pertama. Di tengah cabaran ekonomi terutamanya kenaikan harga bahan binaan, inisiatif ini mengamalkan pendekatan revolusi dalam sektor hartanah. Dengan memanfaatkan kepakaran dalaman dalam hartanah, pembinaan dan teknologi terkini, SYLA Co. berhasrat membuka laluan baharu dalam pembangunan hartanah yang memberi tumpuan meningkatkan produktiviti perniagaan serta menyediakan hartanah bernilai tambah, selamat dan berkualiti tinggi di kawasan Jepun yang berpotensi; SYLA Co. juga menjangkakan pendekatan baharu ini akan menghasilkan penjimatan kos dan peningkatan produktiviti siri SYFORME.

Hartanah akan siap pada akhir November 2023 dengan tarikh pemindahan pada awal Disember 2023. Untuk maklumat lanjut mengenai Hartanah, sila lawati laman web Hartanah di sini.

Tentang SYLA Technologies Co., Ltd.
Berpangkalan di Tokyo, Jepun, syarikat kami terdiri daripada SYLA Technologies Co., Ltd. dan anak-anak syarikatnya (SYLA Co., Ltd., SYLA Solar Co., Ltd., SYLA Brain Co., Ltd., dan SYLA Biotech Co., Ltd.). Kami memiliki dan mengendalikan platform pembiayaan hartanah berkongsi terbesar di Jepun, Rimawari-kun, yang menyasarkan individu, pelabur korporat dan institusi, serta individu berpendapatan tinggi. Misi kami adalah untuk merakyatkan pelaburan hartanah di seluruh dunia melalui teknologi dan pengurusan aset melalui platform Rimawari-kun. Kami terlibat dalam perniagaan kondominium pelaburan keseluruhan, termasuk perancangan, pembangunan, pembinaan, jualan, pengurusan sewa, pengurusan bangunan, kerja-kerja pembaikan, dan jualan hartanah. Maklumat tambahan mengenai produk dan perkhidmatan Syarikat boleh didapati di https://syla-tech.jp/en.

Nota Berhati-hati Mengenai Pernyataan Prospektif
Kenyataan media ini mengandungi “penyataan prospektif” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act dan undang-undang sekuriti lain. Perkataan seperti “dijangka”, “menganggarkan”, “berhasrat”, “merancang”, “mempercayai”, “mencari”, “menganggar” dan ungkapan serupa atau variasi perkataan-perkataan tersebut bertujuan mengenal pasti penyataan prospektif. Sebagai contoh, Syarikat menggunakan penyataan prospektif apabila membincangkan hasil kasar dan penutupan penawaran yang dijangka. Penyataan prospektif bukanlah fakta sejarah, dan berdasarkan jangkaan, kepercayaan dan ramalan pengurusan pada masa kini, banyak daripadanya secara sifatnya tidak pasti. Jangkaan, kepercayaan dan ramalan tersebut dinyatakan dengan jujur. Walau bagaimanapun, tiada jaminan bahawa jangkaan, kepercayaan dan ramalan pengurusan akan tercapai, dan keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada apa yang dinyatakan atau dinyatakan dalam penyataan prospektif. Penyataan prospektif tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan prestasi atau keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam penyataan prospektif. Untuk penerangan lebih terperinci mengenai risiko dan ketidakpastian yang mempengaruhi Syarikat, rujukan dibuat kepada laporan Syarikat yang difailkan dari semasa ke semasa dengan Suruhanjaya Sekuriti (“SEC”), termasuk tetapi tidak terhad kepada risiko yang terperinci dalam laporan tahunan Syarikat pada Borang 20-F, difailkan dengan SEC pada 18 April 2023. Penyataan prospektif hanya berlaku pada tarikh penyataan dibuat. Syarikat menganggap tiada obligasi untuk mengemaskini penyataan prospektif untuk memantapkan keputusan sebenar, peristiwa seterusnya atau perkembangan, perubahan anggapan atau perubahan faktor lain yang mempengaruhi maklumat prospektif melainkan diperlukan oleh undang-undang sekuriti berkenaan. Sekiranya Syarikat mengemaskini satu atau lebih penyataan prospektif, tiada inferens harus dibuat bahawa Syarikat akan terus mengemaskini penyataan prospektif berkaitan atau berkenaan penyataan prospektif lain. Rujukan dan pautan laman web disediakan untuk kemudahan sahaja, dan maklumat yang terkandung dalam laman web tersebut tidak dimasukkan sebagai rujukan ke dalam kenyataan media ini.

Maklumat Hubungan

Hubungan Pelabur SYLA Technologies:
Gateway Group, Inc.
John Yi dan Steven Shinmachi
SYLA@gateway-grp.com
(949) 574-3860

Hubungan Syarikat SYLA Technologies:
Hajime Sugino
Ketua SYLA USA
h_sugino@syla.jp