Superbo Mengumumkan Kolaborasi dengan Microsoft untuk Pelaksanaan Azure OpenAI di Afrika

DUBAI, United Arab Emirates, 18 Oktober 2023 — Superbo, penyedia terkemuka penyelesaian AI maju, gembira mengumumkan perkongsian baharu dengan Microsoft, bertujuan mempercepatkan pelaksanaan Azure OpenAI di seluruh benua Afrika. Hubungan ini menekankan komitmen Superbo untuk memperluaskan jangkauan globalnya sambil memainkan peranan penting dalam kemajuan teknologi di Afrika.

Superbo adalah penambahan berharga kepada Rangkaian Rakan Microsoft di Afrika kerana teknologi AI terkemudian dan pengalaman kaya dalam merekabentuk penyelesaian pintar. Aliansi ini dijangka mempercepatkan pelaksanaan teknologi Microsoft Azure OpenAI, yang sangat penting dalam menangani cabaran khusus dan memanfaatkan peluang yang wujud dalam landskap digital yang sedang berubah dinamik di Afrika.

Superbo akan menyediakan penyelesaian utama berdasarkan AI, mengambil bahagian integral dalam usaha berani Microsoft untuk mempercepat transformasi digital dan AI di seluruh benua Afrika. Campuran kepakaran Superbo dalam AI dan pembelajaran mesin dengan platform awan yang kukuh Microsoft janjikan untuk memulakan zaman baharu penyelesaian teknologi yang inovatif, mudah capai dan memberi kesan.

AI generatif, komponen penting Microsoft Azure OpenAI, mempamerkan potensi luas untuk merevolusikan perhubungan pelanggan, penciptaan kandungan, dan banyak lagi domain. Melalui penciptaan bahasa semula jadi dan pemahaman, AI generatif membolehkan perniagaan berinteraksi dengan pengguna mereka dengan cara yang peribadi, cekap dan bermakna. Ini tidak sahaja memudahkan pengalaman pengguna tetapi juga membuka jalan untuk perniagaan mencapai tahap baharu dalam kecekapan operasi.

“Hubungan dengan Microsoft merupakan tanda penting bagi Superbo,” kata Demetri Papazissis, Ketua Pegawai Eksekutif Superbo. “Menggabungkan kepakaran AI kami dengan sumber luas Microsoft, kami kini berada di ambang menyediakan penyelesaian Azure OpenAI yang akan melangkahkan inovasi digital sambil meningkatkan secara mendadak kehidupan dan perniagaan individu di Afrika.”

“AI adalah teknologi yang menentukan zaman kini dan akan memberi kesan berpanjangan ke atas orang, industri, dan masyarakat selama bertahun-tahun akan datang. Syarikat seperti Superbo adalah sebahagian penting daripada ekosistem AI dan menambah nilai dengan mengintegrasikan penyelesaian mereka dengan Microsoft Azure Open AI,” kata Ravi Bhat, Ketua Pegawai Teknologi Microsoft Africa. “Kepakaran AI dan penyelesaian pintar mereka membolehkan perniagaan dan individu kekal produktif, meningkatkan kecekapan operasi, dan membina daya tahan untuk kekal kompetitif. Masa sudah tiba bagi organisasi mempercepatkan transformasi digital mereka menggunakan AI sebagai teknologi utama.”

Berkongsi visi bersama untuk memanfaatkan kuasa AI untuk membuka peluang baharu, meningkatkan akses perkhidmatan digital, dan menyumbang ke arah kemajuan sosioekonomi di Afrika, hubungan pembekal ini mewakili kebolehan luar biasa Superbo dan komitmennya yang kuat untuk mempromosikan penggunaan teknologi AI dalam skala meluas.

Mengenai Superbo:
Superbo adalah entiti AI progresif yang mencipta penyelesaian canggih untuk menangani masalah nyata dunia. Dengan fokus tak berbelah bahagi terhadap inovasi berterusan dan memacu kesan positif masyarakat, Superbo berada di garis hadapan memanfaatkan AI untuk mengatur masa depan yang lebih baik dan maju secara teknologi.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Renee Athanasopoulos
MarComms
+971.4.452.1179
hello@superbo.ai