Sunrise New Energy Mengumumkan Penghantaran Melebihi 3,000 Tan kepada Narada Power Menjelang Akhir September, Mendorong Pertumbuhan Pendapatan yang Ketara

ZIBO, China, 17 Oktober 2023 – Sunrise New Energy Co., Ltd. (“Sunrise”, “Syarikat”, “kami” atau “kita”) (NASDAQ: EPOW), hari ini mengumumkan bahawa Sunrise (Guizhou) New Energy Materials Co., Ltd. telah berjaya menghantar lebih 3,000 tan produk kepada Narada Power dari Januari hingga September 2023. Sunrise telah menjadi pembekal strategik untuk Narada Power sejak April 2022, berikutan proses pemilihan yang ketat. Pada tahun 2022, kami membekalkan 1,200 tan produk, dan kami menjangkakan mencapai bekalan tahunan sebanyak 5,000 tan pada tahun 2023 dan 8,000 tan yang menakjubkan pada tahun 2024. Menjadi pembekal strategik untuk Narada Power telah membawa pertumbuhan pendapatan yang meramal dan berterusan bagi Syarikat.

“Menjadi pembekal kepada syarikat-syarikat terkemuka di pasaran kenderaan elektrik dan penyimpanan tenaga, saya bangga mengumumkan bahawa Sunrise telah membuat kemajuan besar sebagai pemain terkemuka dalam dua sektor utama industri bateri litium. Pelanggan kami terdiri daripada CATL, BYD, Narada Power, dan HiTHIUM. ” kata Pengerusi Sunrise, Encik Haiping Hu. “Kami komited untuk meningkatkan teknologi bateri dan menyumbang kepada masa depan yang lebih mampan dan hijau.”

Tentang Narada Power

Narada Power ialah pemimpin global yang diakui dalam industri bateri penyimpanan tenaga, dengan pengalaman lebih 15 tahun. Sebagai syarikat awam, modal pasarannya kira-kira $1.65 bilion. Secara konsisten menduduki tempat teratas dalam senarai “Pembekal Global Bateri Penyimpanan Tenaga” BloombergNEF dan telah menubuhkan perkongsian kuat dengan gergasi industri di seluruh dunia dengan kapasiti kontrak ditandatangani kira-kira 10 GWh pada 2023. Narada Power telah bekerjasama dengan European Power, Electricité de France (EDF), dan Syarikat Tenaga Amerika. Selain itu, pelanggan mereka termasuk Yuneng Holdings, China Energy Engineering Corporation (CEEC), dan China Energy Investment Corporation.

Tentang Sunrise New Energy Co., Ltd

Beribu pejabat di Zibo, Wilayah Shandong, China, Sunrise New Energy Co., Ltd., melalui usahasama, terlibat dalam pembuatan dan jualan bahan anoda grafit untuk bateri litium ion. Syarikat sedang membina loji pembuatan seluas 260,543 m2 di Wilayah Guizhou, China. Loji beroperasi menggunakan elektrik murah dari sumber boleh diperbaharui, yang membantu menjadikan Sunrise New Energy sebagai pengeluar bahan anoda grafit berkos rendah dan berimpak rendah terhadap alam sekitar. Encik Haiping Hu, pengasas dan CEO Syarikat, merupakan perintis utama untuk industri bahan anoda grafit di China bermula pada 1999. Pasukan pengurusan Syarikat juga terdiri daripada pakar dengan tahun pengalaman dan rekod kejayaan yang kukuh dalam industri bahan anoda grafit. Selain itu, Syarikat juga mengendalikan platform perkongsian pengetahuan di China. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di www.sunrisenewenergy.com. Syarikat juga mengekalkan akaun Twitter (@sunrisenewener1) untuk mengemaskini pelabur mengenai perkembangan terkini Syarikat.

Kenyataan pandangan ke hadapan

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek Syarikat merupakan kenyataan pandangan ke hadapan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Tuntutan Penipuan Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan pandangan ke hadapan termasuk kenyataan mengenai rancangan, matlamat, objektif, strategi, peristiwa masa depan yang dijangka, anggapan dan sebarang kenyataan faktual lain yang belum berlaku. Mana-mana perkataan yang merujuk kepada “mungkin”, “akan”, “hendak”, “harus”, “yakin”, “dijangka”, “dianggarkan” atau perkataan bukan faktual yang serupa hendaklah dianggap sebagai kenyataan pandangan ke hadapan. Disebabkan pelbagai faktor, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau kandungan yang dinyatakan dalam kenyataan pandangan ke hadapan ini. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif strategik syarikat, rancangan masa depan syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk atau perkhidmatan syarikat, kemaskini teknologi, reputasi dan jenama syarikat, impak persaingan industri dan tawaran, dasar dan peraturan yang berkaitan, naik turun ekonomi makro China, keadaan pasaran antarabangsa yang berkaitan dan risiko serta anggapan lain yang dinyatakan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F.. Memandangkan faktor-faktor di atas dan sebab-sebab lain, kami menasihati pelabur supaya tidak bergantung buta kepada kenyataan pandangan ke hadapan ini, dan kami menyeru pelabur melawat laman web SEC untuk meneliti faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan operasi syarikat pada masa hadapan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat:
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:
IR@sunrisenewenergy.com
Telefon: +86 4009919228