Sunrise New Energy Mencapai Pusat Teknologi Enterprise Wilayah dan Pusat Reka Bentuk Industri Wilayah Anugerah

ZIBO, China, Oktober 16, 2023 — Sunrise New Energy Co., Ltd. (“Sunrise”, “Syarikat”, “kami” atau “kita”) (NASDAQ: EPOW), hari ini mengumumkan pengiktirafan terkini sebagai Pusat Teknologi Syarikat Wilayah dan Pusat Reka Industri Wilayah. Gelaran berprestij ini dianugerahkan melalui proses pemilihan yang ketat yang dijalankan oleh Jabatan Industri dan Teknologi Maklumat Wilayah, menilai kriteria seperti keupayaan reka bentuk industri, inovasi puncak, amalan pengurusan cekap, dan prestasi pendapatan cemerlang.

Pengiktirafan kami sebagai “Pusat Teknologi Syarikat Wilayah” dan “Pusat Reka Industri Wilayah” mencerminkan pengiktirafan terhadap keupayaan inovasi teknologi terkemuka kami. Sunrise menguatkan komitmen untuk membangunkan dan mengeluarkan bahan litium bateri, termasuk grafit, karbon keras, dan komposit silikon-karbon, yang merupakan komponen penting yang digunakan dalam bateri kuasa kenderaan elektrik dan bateri penyimpanan tenaga. Setakat hari ini, syarikat berjaya memfailkan sejumlah 50 permohonan paten domestik dan antarabangsa, menggambarkan dedikasinya terhadap inovasi dan pembangunan teknologi. Daripada permohonan ini, 25 telah diluluskan.

Tentang Sunrise New Energy Co., Ltd

Beribu pejabat di Zibo, Wilayah Shandong, China, Sunrise New Energy Co., Ltd., melalui usahasama, terlibat dalam pembuatan dan jualan bahan anoda grafit untuk bateri litium-ion. Usahasama syarikat sedang membina loji pembuatan seluas 260,543 meter persegi di Wilayah Guizhou, China. Loji berjalan pada elektrik murah dari sumber boleh diperbaharui, yang membantu menjadikan Sunrise New Energy sebagai pengeluar bahan anoda grafit kos rendah dan kesan alam sekitar rendah. Encik Haiping Hu, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat, merupakan perintis utama untuk industri anoda grafit di China bermula dari tahun 1999. Pasukan pengurusan Syarikat juga terdiri daripada pakar dengan tahun pengalaman dan rekod kejayaan yang kukuh dalam industri anoda grafit. Selain itu, Syarikat juga mengendalikan platform perkongsian pengetahuan di China. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di www.sunrisenewenergy.com. Syarikat juga mengekalkan akaun Twitter (@sunrisenewener1) untuk mengemaskini pelabur terkini mengenai perkembangan terkini Syarikat.

Kenyataan pandangan ke hadapan

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek Syarikat merupakan kenyataan pandangan ke hadapan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Liabiliti Sivil untuk Komunikasi Saham Palsu 1995. Kenyataan pandangan ke hadapan termasuk kenyataan mengenai rancangan, matlamat, objektif, strategi, peristiwa masa depan, keputusan dan sebarang kenyataan faktual lain yang belum berlaku. Mana-mana perkataan yang merujuk kepada “mungkin”, “akan”, “hendak”, “harus”, “percaya”, “jangka”, “anggar”, “anggaran” atau perkataan tidak faktual serupa, hendaklah dianggap sebagai kenyataan pandangan ke hadapan. Disebabkan pelbagai faktor, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau kandungan yang dinyatakan dalam kenyataan pandangan ke hadapan ini. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif syarikat, rancangan masa depan syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk atau perkhidmatan syarikat, kemas kini teknologi, reputasi dan jenama syarikat, kesan persaingan industri dan tawaran, dasar dan peraturan berkaitan, naik turun ekonomi makro China, keadaan pasaran antarabangsa berkaitan, dan risiko dan anggapan berkaitan lain yang didedahkan dalam Laporan Tahunan Syarikat di Borang 20-F.. Memandangkan di atas dan sebab-sebab berkaitan lain, kami menasihati pelabur untuk tidak bergantung buta kepada kenyataan pandangan ke hadapan ini, dan kami menyeru pelabur untuk melawat laman web SEC untuk mengkonsultasikan dokumen berkaitan syarikat untuk faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan operasi masa depan syarikat. Syarikat tidak berkewajipan untuk membuat pindaan awam kepada perubahan dalam kenyataan pandangan ke hadapan ini disebabkan peristiwa atau sebab-sebab tertentu melainkan diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat:
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:
IR@sunrisenewenergy.com
Telefon: +86 4009919228