Sunlands Technology Group akan Mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan pada 8 Disember 2023

BEKASING, 20 Oktober 2023 — Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), pemimpin dalam pendidikan pasca-menengah dan profesional dalam talian di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan mesyuarat agung tahunan pemegang saham (“AGM”) pada jam 3:00 petang (waktu Beijing) pada 8 Disember 2023 di Tingkat 7, Bangunan 6, Chaolai Science Park, No. 36 Chuangyuan Road, Daerah Chaoyang, Beijing, Republik Rakyat China dan juga secara maya melalui telefon di + (10) 5808 – 4288. Tiada cadangan akan dikemukakan kepada pemegang saham untuk kelulusan dan tiada resolusi akan dipertimbangkan, diputuskan, diluluskan atau diluluskan di AGM. Sebaliknya, AGM akan berfungsi sebagai forum terbuka untuk pemegang saham dan pemegang sijil depositari Amerika (“ADS”) untuk membincangkan hal ehwal Syarikat dengan pengurusan.

Lembaga Pengarah Syarikat telah menetapkan penutupan perniagaan pada 9 November 2023 (Masa Timur) sebagai tarikh rekod (“Tarikh Rekod”) untuk menentukan pemegang saham yang layak untuk menerima notis, dan menghadiri, AGM atau sebarang penangguhan atau penangguhan.

Pemegang rekod saham Biasa Kelas A, Kelas B atau Kelas C Syarikat, bernilai US$0.00005 setiap saham, pada penutupan perniagaan pada Tarikh Rekod layak menghadiri AGM dan sebarang penangguhan atau penangguhan. Pemegang ADS juga dialu-alukan untuk menghadiri AGM secara peribadi.

Pemegang saham dan pemegang ADS boleh mendapatkan salinan laporan tahunan Syarikat 2022 dalam Borang 20-F, percuma, daripada laman web Syarikat di https://ir.sunlands.com atau dengan menghantar e-mel ke sl-ir@sunlands.com.

Tentang Sunlands

Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), dahulunya dikenali sebagai Sunlands Online Education Group, ialah pemimpin dalam pendidikan pasca-menengah dan profesional dalam talian di China. Dengan platform penyampaian langsung satu ke banyak, Sunlands menawarkan pelbagai kursus ijazah dan diploma pasca-menengah serta kursus profesional dan kandungan pendidikan dalam talian, termasuk pelbagai kursus minat, untuk membantu pelajar mempersiapkan peperiksaan kelayakan profesional dan memperoleh kemahiran profesional. Pelajar boleh mengakses perkhidmatannya sama ada melalui PC atau aplikasi mudah alih. Platform dalam talian Syarikat membudayakan persekitaran pembelajaran yang peribadi dan interaktif dengan menampilkan komuniti pembelajaran maya dan perpustakaan tawaran kandungan pendidikan yang menyesuaikan diri dengan kebiasaan pembelajaran pelajarnya. Sunlands menawarkan pendekatan unik kepada penyelidikan dan pembangunan pendidikan yang mengatur kandungan subjek kepada Pokok Hasil Pembelajaran, sistem pengurusan pengetahuan milik Syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.sunlands.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Sunlands Technology Group

Hubungan Pelabur

E-mel: sl-ir@sunlands.com

SUMBER: Sunlands Technology Group