Shineco Membuka Restoran Makanan Sihat dengan Tumpuan kepada Pemakanan Lanjutan

SISI Mengharapkan Pelancaran Restoran Kesihatan Tambahan
Untuk Membangunkan Rantai Restoran Kesihatan

BEIJING, 30 Oktober 2023 — Shineco, Inc. (“Shineco” atau “Syarikat”; NASDAQ: SISI), pembekal produk dan perkhidmatan kesihatan canggih secara teknologi, mengumumkan hari ini perasmian restoran carry-out kesihatan pertamanya yang akan menjual jenama makanan sihat dan berkhasiat baru Syarikat ‘Restoran Nutrisi Meida’. Restoran carry-out kesihatan pertama Shineco terletak di Jalan Baihuazhou, Cangshan, Bandar Fuzhou, China. Penyertaan rasmi Shineco dalam pasaran makanan sihat mewakili evolusi lanjutan operasi syarikat perubatan dan kesihatan, yang lama terlibat dalam bidang sains hidup.

Dr. Fengming Liu, pemimpin Projek Makanan Sihat Shineco, memegang ijazah kedoktoran dari Kolej Perubatan Peking Kesatuan dan felo pascadoktor di Kolej Dartmouth. Beliau lama komited kepada penyelidikan kesihatan metabolik dan pemakanan. Shineco memutuskan untuk memasuki pasaran makanan sihat bagi memperkenalkan konsep sains hidup yang merangkumi pemakanan, kesihatan dan fungsi sambil mengekalkan kemudahan, kelajuan dan rasa.

Pasaran makanan carry-out sedia makan telah menjadi kontroversi di China, dengan perhatian awam terhadap keselamatan, kesihatan dan pemakanan makanan; ketidakpercayaan awam terhadap pasaran makanan carry-out sedia makan semakin meningkat dalam tahun-tahun kebelakangan ini.

Makanan sedia makan sihat yang dilancarkan oleh Shineco menggabungkan penyelidikan sains hidup yang menghasilkan penggunaan makanan untuk mengawalulah kekakuan insulin dan meningkatkan metabolisme glukosa dan lipid. Ini memainkan peranan intervensi kesihatan metabolik, dan Syarikat percaya ia sesuai untuk pengurusan kesihatan gangguan metabolik kronik, dan boleh membantu memastikan keselamatan dan kebersihan sambil menjadikan makanan sedia makan lebih berkhasiat dan sihat. Syarikat percaya unsur kunci dalam makanan sihat yang dibangunkan adalah berasaskan formula saintifik yang mengawalulah metabolisme flora usus dan mengawalulah keseimbangan hormon metabolik endogen, dengan itu mencapai pengawalulahan yang berkesan terhadap metabolisme glukosa dan lipid dan meningkatkan kepekaan badan terhadap hormon endogen seperti insulin.

Berkomentar mengenai penyertaan Shineco dalam pasaran makanan sedia makan sihat, CEO Jennifer Zhan berkata: “Kami percaya makanan sihat adalah pasaran besar dengan potensi pertumbuhan stabil. Kelebihan kami terletak dalam penyelidikan sains hidup dan hasil kami serta sumber industri kesihatan yang kaya. Hari ini, melalui pengintegrasian kelebihan ini, Shineco memperkenalkan siri makanan sihat yang tersedia di restoran carry-out kami dengan ciri-ciri pemakanan dan intervensi kesihatan bagi pengguna, yang kami percaya akan sepenuhnya memperbaharui status semasa pasaran makanan sedia makan carry-out. Kami berharap untuk membangunkan rantai restoran berasaskan makanan sedia makan sihat dan menggalakkan industri keseluruhannya untuk membangun dalam arah yang lebih sihat dan berfungsi.”

Mengenai Shineco, Inc.

Shineco Inc. (“Shineco” atau “Syarikat”) bertujuan untuk ‘menjaga kehidupan sihat dan meningkatkan kualiti hidup’, dengan menyediakan produk dan perkhidmatan kesihatan dan perubatan yang selamat, cekap dan berkualiti tinggi kepada masyarakat. Shineco telah menjalankan penyelidikan dan membangunkan 33 reagen diagnostik in vitro dan peralatan perubatan berkaitan sehingga kini, dan Syarikat juga menghasilkan dan menjual makanan sihat dan berkhasiat. Untuk maklumat lanjut mengenai Shineco, sila lawati www.biosisi.com/.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan berita ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, sebagaimana yang diubah suai, dan Seksyen 21E Akta Pertukaran Sekuriti 1934, sebagaimana yang diubah suai. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah “mungkin”, “akan”, “harus”, “boleh”, “bertujuan”, “merancang”, “anggaran”, “menjangka”, “percaya”, “menganggarkan”, “berpotensi”, “menilai” atau istilah serupa. Kenyataan prospektif tidak harus diandalkan kerana mereka bukan fakta sejarah atau jaminan prestasi masa depan. Sebaliknya, mereka hanya berdasarkan kepercayaan, jangkaan dan anggapan semasa kami mengenai masa depan perniagaan kami, rancangan dan strategi masa depan, projeksi, peristiwa dan tren yang dijangka, ekonomi dan keadaan masa depan yang lain. Contoh kenyataan prospektif termasuk, antara lain, kenyataan yang kami buat mengenai inovatif dan kedudukan pasaran produk dan perkhidmatan kami, kekuatan saingan kami, dan jangkaan bahawa Ujian 5 minit Jantung akan menjadi salah satu produk terkemuka dalam bidang ini untuk memenuhi permintaan mendapatkan keputusan ujian sebaik sahaja tiba. Anda dinasihatkan untuk tidak bergantung kepada mana-mana kenyataan prospektif. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada hasil sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif disebabkan pelbagai faktor termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaan Syarikat untuk meningkatkan dana tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan membesarkan perniagaannya, kebolehubahan hasil operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan brandnya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan baru, keupayaan untuk memperoleh semua kelulusan peraturan yang diperlukan di bidang kuasa di mana ia bercadang untuk memasarkan dan menjual produknya pengintegrasian syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, pemasaran dan inisiatif pembangunan perniagaan yang lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan am, keadaan ekonomi, kesan wabak COVID-19, ketergantungan kepada kakitangan kunci, keupayaan untuk menarik, melantik dan memelihara kakitangan yang mempunyai kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggan, dan keupayaannya untuk melindungi harta intelek.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Shineco,Inc.
secretary@shineco.tech
Telefon Bimbit: +86-010-68130220

Precept Investor Relations LLC
David J. Rudnick
david.rudnick@preceptir.com
Telefon Bimbit: +1-646-694-8538

Lampiran

  • Shineco, Inc.
  • Shineco, Inc.