QuantaSing Group Limited Fail Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

BEIJING, 27 Oktober 2023 — QuantaSing Group Limited (NASDAQ: QSG) (“QuantaSing” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan pembelajaran dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan Form 20-F untuk tahun kewangan berakhir 30 Jun 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 27 Oktober 2023. Laporan tahunan Form 20-F boleh diakses di laman web SEC di http://www.sec.gov dan di laman web hubungan pelabur Syarikat di https://ir.quantasing.com/financials-filings/sec-filings.

Syarikat akan menyediakan salinan cetakan laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah dialu-alukan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di ir@quantasing.com.

Tentang QuantaSing Group Limited

QuantaSing ialah penyedia perkhidmatan dalam talian terkemuka di China yang komited untuk meningkatkan kualiti hidup dan kesejahteraan orang dengan menyediakan peluang pembelajaran peribadi sepanjang hayat dan pembangunan. Syarikat ini ialah penyedia perkhidmatan terbesar di pasaran pembelajaran dalam talian dewasa China dan pasaran pembelajaran minat peribadi dewasa China dari segi pendapatan, menurut laporan oleh Frost & Sullivan berdasarkan data 2022. Dengan menggunakan alat dan teknologi miliknya, QuantaSing menawarkan kursus dalam talian yang mudah difahami, mampu milik dan mudah capai kepada pelajar dewasa di bawah pelbagai jenama termasuk QiNiu, JiangZhen dan QianChi, memberdayakan pengguna untuk mengejar pembangunan peribadi. Dengan menggunakan pengalamannya yang luas dalam perkhidmatan pembelajaran dalam talian individu, Syarikat juga telah meluaskan perkhidmatannya kepada klien korporat termasuk, antara lain, perkhidmatan pemasaran dan perkhidmatan pengurusan bakat syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: https://ir.quantasing.com.

Hubungan

Hubungan Pelabur
Leah Guo
QuantaSing Group Limited
E-mel: ir@quantasing.com
Tel: +86 (10) 6493-7857

Robin Yang, Rakan
ICR, LLC
E-mel: QuantaSing.IR@icrinc.com
Telefon: +1 (212) 537-0429