Platform Multi-Metaverse ZELIX Senaraian Serentak di Pertukaran Global

SEOUL, KOREA, 27 Oktober 2023 — Platform multi-metaverse berasaskan blockchain ZELIX telah disenaraikan secara berperingkat di bursa global, termasuk HTX (Huobi), KuCoin, Gate.io, Mexc, dan Poloniex. Penyenaraian ini menunjukkan inovasi ZELIX dalam ruang multi-metaverse dan keunggulannya dalam penggunaan teknologi blockchain.

ZELIX merupakan projek yang direkabrand semula daripada yang dahulunya dikenali sebagai platform multi-metaverse ONSTON. ONSTON berjaya memperoleh pelaburan dan perkongsian strategik berkaitan pembuatan pasaran daripada firma pelaburan Web3 global DWF-Labs dan disenaraikan di lebih daripada 10 pertukaran teratas.

Dengan penjenamaan semula ini, ZELIX memberi tumpuan kepada membina platform multi-metaverse teragih dan terdesentralisasi. Matlamat mereka adalah untuk mengintegrasikan ahli komuniti metaverse ke dalam entiti bersepadu dan berkembang ke pelbagai persekitaran. Selain itu, ZELIX merancang untuk menubuhkan perkongsian baru dan meningkatkan nilai projek.

ZELIX menyatakan, “Kami sedang bersedia untuk masa depan dalam ruang multi-metaverse. Melalui penjenamaan semula ini, kami bertujuan mengambil peranan yang lebih inovatif dan dinamik serta bekerja tanpa henti untuk merealisasikan visi kami.”

Penyenaraian ini di bursa global memberi ZELIX pengiktirafan dan pertumbuhan yang lebih besar di pentas global, dan kami menjangkakan inovasi baharu dalam industri multi-metaverse sebagai hasilnya.

Pautan Sosial

Medium : https://medium.com/zelix

Twitter : https://twitter.com/zelix_official

Facebook : https://www.facebook.com/zelixofficialfb

Telegram : https://t.me/zelixofficial

Telegram Channel : https://t.me/zelixofficial_channel

Hubungan Media

Jenama: ZELIX

Hubungi: Pasukan Media

E-mel: official@zelix.io

Laman web: https://www.zelix.io/

SUMBER: ZELIX