Pesta Lepas TOKEN2049 CoinW Berakhir, Berkongsi Pandangan Mengekalkan Pertumbuhan Semasa Musim Sejuk Kripto

Dubai, UAE, 18 Sept. 2023 – CoinW, platform perdagangan aset digital terkemuka dunia, mengakhiri Pesta Selepas TOKEN2049 di Singapura pada malam 13 September tempatan, menetapkan pentas untuk malam yang tidak dapat dilupakan. Puluhan projek, termasuk Sui, 1inch, Hacken, TinyTrader, dan AI Analysis, menghadiri untuk berkongsi pandangan mereka. Acara ini juga menarik media industri terkemuka seperti CoinGecko, Cointelegraph, Coin Time, Coinlive, ODAILY, dan BlockBeats, bersama dengan lebih 20 firma VC global ternama, termasuk SevenX dan ABCDE. Sebagai tambahan, ikon fesyen dan rap, Dizzy Dizzo, turut memeriahkan acara sebagai artis jemputan khas.

Sebagai penaja platinum, gerai CoinW bertema “Space” membuat penampilan keduanya sebagai penaja di TOKEN2049 Singapura, mengukuhkan statusnya sebagai pemain utama dalam acara utama industri.

Pertumbuhan Pengguna 5% semasa Crypto Winter, dengan Tiada Insiden Keselamatan

CoinW menganjurkan Pesta Selepas TOKEN2049 di CÉ LA VI Club Lounge di puncak Hotel Marina Bay Sands pada malam 13 September. Acara tersebut menyaksikan perhimpunan lebih 350 rakan industri dan menampilkan debut dua Evangelis Jenama dan Kripto CoinW yang baru, Sonia Shaw dan Carmen Tan. Sonia Shaw, Rakan & Naib Presiden Perkongsian di CoinW, dengan bangganya mempersembahkan pencapaian platform selama enam bulan lepas, termasuk pertumbuhan pengguna global yang menakjubkan sebanyak 5%, tiada insiden keselamatan, penyenaraian 104 token baru, jumlah dagangan spot harian mencapai $7 bilion, dan jumlah dagangan niaga hadapan harian $35 bilion.

Sonia menekankan komitmen CoinW yang tidak berbelah bagi terhadap prinsip berpusat pada pengguna, menyatakan, “Di CoinW, Kami memahami tanggungjawab yang datang dengan kepercayaan itu kerana, dalam industri ini, kepercayaan adalah segalanya. Komitmen kami kepada pengguna pergi melampaui transaksi; ia mengenai keselamatan kewangan pengguna dan ketenangan fikiran.”

Dengan konsisten mengutamakan pengguna dan keselamatan, CoinW telah mengekalkan pertumbuhannya dalam apa jua persekitaran pasaran. Sonia menambah, “Kami akan terus memegang piawaian keselamatan, ketelusan, dan inovasi tertinggi dan sudah tentu bertindak selalu demi kepentingan terbaik pengguna dalam amalan perniagaan kami, memastikan kami menjadi pintu masuk yang ketat untuk menyenaraikan projek yang baik dan bekerjasama rapat dengan pengawal selia untuk terus membentuk keseluruhan skop kripto dan perkhidmatan kewangan industri.”

Gerai Bertema “Space” CoinW: Daya Tarikan di TOKEN2049 Singapura

CoinW membuat penampilan pertama yang menarik di tempat utama TOKEN2049 Singapura dengan gerai bertema “space” inovatifnya, sepadan dengan trend metaverse semasa. Gerai itu mengangkut pengunjung ke persekitaran teknologi futuristik yang mengingatkan kepada kapsul angkasa, meningkatkan keseluruhan pengalaman.

Gerai itu dibina secara bersama oleh CoinW dan rakan kongsi terkenal mereka, termasuk AI Analysis, Cointraffic, MVC, BCH Ecosystem, BCH Club, Cash, OOKC, Orders, FEG, dan Pureverse. Gerai CoinW menampilkan aktiviti seperti mesin cakar dan roda bertuah, di mana para hadirin boleh berinteraksi dan memenangi USDT, token popular, dan barangan CoinW yang cantik.

Selanjutnya, CoinW memanjangkan jemputan khas kepada rakan kongsi seperti kumpulan Crypto Banter dan kumpulan Mundo Crypto, yang berkongsi pandangan di tempat acara. Kumpulan tarian Jepun, Clone Girl, juga menampilkan persembahan tarian dinamik. Elemen-elemen ini bergabung untuk menjadikan gerai CoinW sebagai destinasi penting di tempat utama TOKEN2049 Singapura.

Sonia, Rakan & Naib Presiden Perkongsian di CoinW berkongsi, “Sepanjang tahun ini, CoinW telah memperluaskan jejaknya di Dubai, Paris, Amerika Syarikat, Hong Kong, dan Singapura. Singapura adalah pasaran yang penting bagi CoinW, dan kami gembira dapat memanfaatkan peluang ini untuk membina hubungan yang kukuh dengan rakan kongsi global. Ketika kami menyumbang kepada pembangunan ekosistem kripto, kami juga mempercepatkan pengembangan global CoinW.”

Mengenai CoinW

CoinW adalah platform perdagangan aset digital yang terkemuka di dunia yang menempatkan keselamatan, ketelusan, dan prinsip berpusat pada pengguna di barisan hadapan. Dalam tujuh tahun kewujudannya, CoinW telah melayani produk dan perkhidmatan kepada lebih 9 juta pengguna di seluruh dunia, menjadikannya salah satu platform perdagangan aset digital yang paling selamat secara global. CoinW komited kepada keselamatan, ketelusan, dan pematuhan, mematuhi piawaian pengawalseliaan tertinggi sambil secara aktif menyumbang kepada kemajuan industri cryptocurrency.

HUBUNGI: Sky Wu
skylar_wu-at-legend.tech