Pertandingan Perdagangan On-Chain $100,000: Bitget Wallet Menonjolkan Semangat Perdagangan Inovatifnya

VICTORIA, SEYCHELLES, 19 Oktober 2023 – Pada 16 Oktober, platform dompet multi-rantai Web3 terkemuka Bitget Wallet (dahulunya dikenali sebagai BitKeep Wallet) memperkenalkan acara tahunan yang sangat dinantikan: Pertandingan Perdagangan Rantai-Rantai NewDegen 2023. Dengan hadiah tunai sebanyak 100,000 USDT, acara ini akan bermula pada 19 Oktober, menyambut peserta dari seluruh pelosok komuniti Web3 global.

Berlangsung dari 19 Oktober, 18:00 hingga 18 November, 18:00(UTC+8), pengguna boleh menyertai cabaran ini dengan mendownload Bitget Wallet dan mendaftar di laman web pertandingan rasmi. Peserta perlu ambil perhatian bahawa hanya perdagangan yang dilakukan di Bitget Swap, ciri pertukaran terbina dalam platform itu, akan dipertimbangkan untuk acara ini. Pertandingan ini merangkumi acara individu dan pasukan, di mana peserta boleh mempamerkan kemahiran perdagangan rantai-rantai mereka, populariti pasukan, dan jumlah perdagangan.

Klik di sini untuk mendaftar!

Panggilan kepada semua NewDegens: Rasakan Keterujaan Perdagangan Rantai-Rantai!

Dalam acara perdagangan rantai-rantai yang menarik ini, Bitget Wallet mengambil tema “NewDegen”, memberi penghormatan kepada para pedagang berani dalam domain DeFi yang berminat untuk menjelajah projek baharu dan peluang perdagangan, kerap dikenali sebagai “Degens”. Melalui acara ini, Bitget Wallet berhasrat untuk memberikan pengalaman langsung mengenai daya tarikan perdagangan terdesentralisasi rantai-rantai kepada peserta baharu mahupun veteran berpengalaman DeFi.