Pengedaran Kewangan Trivago N.V. Bagi Suku Ketiga 2023 Dijadual Pada 1 November 2023; Webcast Diadakan Pada 2 November 2023

DÜSSELDORF, JERMAN – 17 Oktober 2023 – trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) mengumumkan hari ini bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku ketiga bagi tempoh berakhir 30 September 2023 pada hari Rabu, 1 November 2023 selepas pasaran ditutup. Pada hari Khamis, 2 November 2023, pengurusan trivago N.V. akan mengendalikan webcast bermula pada pukul 1:15 PET / 8:15 EDT. Item-item ini akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web syarikat di https://ir.trivago.com/. Rakaman panggilan dijangka akan tersedia selama sekurang-kurangnya tiga bulan.

Mengenai trivago N.V.
trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) ialah platform carian hotel dan penginapan global. Kami memberi tumpuan untuk mengubah cara pelancong mencari dan membandingkan pelbagai jenis penginapan, seperti hotel, sewaan cuti dan apartmen, sambil membolehkan pengiklan kami membesar perniagaan dengan memberikan mereka akses kepada khalayak pelancong yang luas melalui laman web dan aplikasi kami. Platform kami membolehkan pelancong membuat keputusan yang bermaklumat dengan mempersonalisasi carian untuk penginapan dan memberikan mereka akses kepada bekalan maklumat dan harga yang mendalam.

Hubungan Pelabur:
ir@trivago.com

Hubungan Media
corentine.aronica@trivago.com