Penambang Kripto Prestasi Tinggi Mengganggu Pasaran

Hong Kong, 3 Okt. 2023 – ASICRUN sudah pasti dalam perjalanan untuk menyebabkan gangguan serius dalam pasaran perlombongan kripto. Penambang AR1, AR2, dan EliteAR baharu syarikat telah membawa kecekapan perlombongan ke tahap yang belum pernah dilihat dengan kadar hash tinggi mereka.

Kadar Hash Paling Tinggi di Pasaran

*Penambang AR1: Bitcoin 1050 TH/s, Litecoin/Doge 400 GH/s, Dash 20 TH/s
*Penambang AR2: Bitcoin 2200 TH/s, Litecoin/Doge 900 GH/s, Dash 45 TH/s

*Penambang EliteAR: Bitcoin 4900 TH/s, Litecoin/Doge2200 GH/s, Dash 100 TH/s
Penggunaan Kuasa: Penambang AR1: 650 W, Penambang AR2: 1300 W, dan Penambang EliteAR: 2800 W

Potensi Keuntungan Perlombongan

Hasil daripada kadar hash unggul mereka, penambang ASICRUN berupaya untuk memperoleh ganjaran blok dengan mudahnya berbanding penambang lain. Di bawah ini diringkaskan potensi keuntungan bulanan bagi ketiga-tiga penambang.

Perkakasan Bitcoin Litecoin Dash
AR1 $1,897 $3,474 $3,591

AR2 $3,974 $7,813 $8,011
EliteAR $8,853 $19,700 $17,400

Mudah Digunakan

Menariknya, penambang ASICRUN bukan sahaja tentang mendapatkan keuntungan yang lumayan. Walaupun populariti perlombongan kripto semakin meningkat, orang awam masih belum dapat memanfaatkannya kerana kerumitannya. ASICRUN ingin membawa perubahan paradigma di sini dengan mewujudkan satu set perkakasan yang boleh digunakan oleh semua orang. Rig perlombongan plug-and-play ini sudah dikonfigurasi terlebih dahulu, dan hanya perlu disambungkan ke sumber kuasa untuk memulakan perlombongan. Tidak banyak perbelanjaan tambahan yang terlibat kerana mesin-mesin ini mempunyai keperluan sistem minimum. Syarikat ini mempunyai kolam perlombongan sendiri yang boleh diakses secara percuma oleh semua pelanggannya.

ASICRUN menghantar penambangnya ke seluruh dunia dalam masa penghantaran hanya 7 hari bekerja. Pembeli tidak perlu membayar apa-apa untuk penghantaran dan kastam kerana kedua-dua fi ini ditanggung oleh syarikat. Semua produk yang dibeli datang dengan jaminan komprehensif terhadap semua masalah perisian dan perkakasan yang berkaitan.

“Zaman di mana hanya profesional berpengalaman sahaja yang boleh memperoleh keuntungan daripada perlombongan kripto sudah berlalu. Penambang ASIC canggih kami direka dengan matlamat membuka pasaran dengan membenarkan semua orang menjadi sebahagian daripada keseronokan ini,” kata Matias Kotila, Ketua Pegawai Teknologi dari ASICRUN.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari https://asicrun.com/

Mengenai Kami: ASICRUN ialah sebuah syarikat teknologi yang beribu pejabat di Hong Kong dengan beberapa pejabat di seluruh dunia. Diterajui oleh pasukan pakar industri terkenal, syarikat ini komited untuk memperbaiki ruang perlombongan kripto dengan memanfaatkan keupayaan unik teknologi ASIC terkini.

Penafian: Maklumat yang disediakan dalam siaran akhbar ini bukan merupakan ajakan untuk melabur, atau bertujuan sebagai nasihat pelaburan, nasihat kewangan, atau nasihat perdagangan. Adalah sangat disyorkan agar anda melakukan usaha wajar (termasuk berunding dengan penasihat kewangan profesional) sebelum melabur atau menjalankan dagangan dalam sekuriti dan mata wang kripto.

https://www.kulpr.com/wp-content/uploads/2023/10/2cc155c7-article2520image2520281291.jpg

HUBUNGI: David Warner
press-at-asicrun.com