Ostin Technology Group Co. Mendapat Pesanan Pembelian Baharu untuk Produk Skrin Treadmill; Secara Rasmi Membuka Kedai Douyin dengan Produk Smartwatch Terkini Kini Boleh Dibeli

Nanjing, China, 9 Okt. 2023 – Ostin Technology Group Co., Ltd. (the “Company”) (Nasdaq: OST), pembekal modul paparan dan polarizer di China, hari ini mengumumkan syarikat itu telah mendapatkan pesanan pembelian baru hampir 5,000 produk skrin “21.5-inci modul” treadmill daripada pengeluar peralatan kecergasan terkemuka di China. Syarikat juga melancarkan pembukaan rasmi kedai Douyin. Pelancaran yang menarik ini mendedahkan jam tangan pintar M4 dan GT8-PRO, kini boleh dibeli secara dalam talian.

Menyedari pengaruh luar biasa dan daya tarikan meluas platform video pendek Cina, Syarikat memanfaatkan kuasa siaran langsung, komuniti peminat yang berdedikasi, dan iklan media sosial yang menarik untuk meningkatkan jualan. Selain Douyin, Syarikat menjangkakan untuk memikat audiens dan memacu momentum jualan dengan mempamerkan jam tangan pintar yang luar biasa di platform lain yang terkenal seperti Kuaishou (Kwai) dan Saluran WeChat dalam tahun ini.

Jam tangan pintar M4 dan GT8-PRO melepaskan pelbagai ciri pemantauan kesihatan dan kecergasan canggih, memberi kuasa kepada pengguna untuk meningkatkan kesejahteraan mereka ke tahap baru. Dengan peringatan senaman, alat penjejakan tidur, GPS terbina dalam, pembantu suara, dan integrasi lancar dengan aplikasi mudah alih popular seperti Alipay, jam tangan pintar ini menawarkan pengalaman pengguna yang komprehensif dan intuitif.

Encik Tao Ling, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat, berkata: “Kami begitu teruja untuk membuka kedai bendera pertama kami di platform siaran langsung video pendek dan mendedahkan produk jam tangan pintar kami. Produk jam tangan pintar baru kami melambangkan tonggak sejarah kami dalam teknologi pakai. Dengan ciri-ciri luar biasa, reka bentuk yang licin, dan antara muka mesra pengguna, kami yakin pelanggan akan menerima produk ini, mendorong bahagian pasaran kami ke tahap baru.”

Encik Ling seterusnya menekankan kepentingan platform video pendek langsung seperti Douyin, Saluran WeChat, dan Kuaishou (Kwai) dalam merevolusikan promosi produk dan jualan di China. “Kami akan memanfaatkan kuasa platform ini untuk melibatkan audiens tertentu dengan kandungan yang disediakan khusus, ciri interaktif yang menyerap, dan membina kepercayaan yang tidak berbelah bagi dan pengaruh untuk jenama Ostin melalui siaran langsung, sekali gus meningkatkan jualan dan keuntungan,” tambah Encik Ling.

Perihal Ostin Technology Group Co., Ltd.
Ditubuhkan pada 2010, Syarikat adalah pembekal modul paparan dan polarizer di China. Syarikat merekabentuk, membangunkan, dan mengeluarkan modul paparan TFT-LCD dalam pelbagai saiz dan saiz khusus yang kebanyakannya digunakan dalam elektronik pengguna, paparan LCD luaran, dan paparan automotif. Syarikat juga mengeluarkan polarizer yang digunakan dalam modul paparan TFT-LCD.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.austinelec.com/

Kenyataan Prospektif
Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pemulihan Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan berkenaan rancangan, objektif, matlamat, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi masa depan, andaian asas atau berkaitan dengan mana-mana daripada yang tersebut di atas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “boleh,” “akan,” “berhasrat,” “sepatutnya,” “percaya,” “jangka,” “anggar,” “projek,” “anggaran” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; ramalan Syarikat mengenai tren pasaran; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan penerimaan pasaran untuk produk jam tangan pintar baru; jangkaan untuk menerima pesanan pelanggan untuk produk jam tangan pintar baru; jadual masa pemasaran dan jualan yang dijangka untuk produk jam tangan pintar baru; perubahan teknologi; keupayaan Syarikat untuk menarik dan mengekalkan profesional mahir; kepekatan pelanggan; dan keadaan ekonomi am yang memberi kesan kepada industri Syarikat dan andaian yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana daripada yang tersebut di atas dan risiko lain yang terkandung dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan SEC. Atas sebab-sebab ini, antara lain, para pelabur dinasihatkan supaya tidak bergantung secara tidak wajar kepada mana-mana kenyataan prospektif dalam siaran akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam pengemukaan Syarikat dengan SEC, yang boleh disemak di www.sec.gov. Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh di sini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Ostin Technology Group Co., Ltd.
ir@austinelec.com

Perhubungan Pelabur:
Janice Wang
Wealth Financial Services LLC
Telefon: +86 13811768599 +1 628 283 9214
E-mel: services@wealthfsllc.com