OpenFabric AI (OFN) akan Senaraikan di Bitget – Merevolusikan Masa Depan Kecerdasan Buatan

Victoria, Seychelles, 24 Oktober 2023 — Bitget, platform pertukaran terbitan dan copy trading terkemuka, gembira mengumumkan senarai saham OpenFabric AI (OFN), platform AI terdesentralisasi. Senarai saham OFN di Bitget dijadualkan berlangsung pada 24 Oktober 2023, menandakan titik perubahan penting bagi kedua-dua projek dan membuka peluang baru bagi pedagang dan peminat AI.

OpenFabric AI adalah rangkaian planet yang bertujuan membina dan menyambung aplikasi AI terdesentralisasi. Dengan memanfaatkan kuasa blockchain, kriptografi lanjutan, dan infrastruktur baru, OpenFabric AI mencipta asas baru bagi AI-Apps, membolehkan kerjasama antara inovator AI, pembekal data, perniagaan, dan pembekal infrastruktur. Platform ini menawarkan pakej alat AI yang diselaraskan untuk memenuhi keperluan dinamik dunia moden hari ini, termasuk ArtfabricAI Bot, MemefabricAI Bot, QRfabricAI Bot, SoundfabricAI Bot, Trading Crypto Bot, Penemuan Ubat, ChatfabricAI Bot, dan Pencipta Manga.

Projek sebelum ini menjalankan IDOs di empat platform iaitu ChainGPT Pad, Poolz Finance, Enjinstarter, dan Seedify. Semua IDO ini berjaya dijual sepenuhnya dan mengumpulkan jumlah keseluruhan $1.2 juta untuk projek. Anggaran bilangan pemegang token sebaik sahaja TGE (Peristiwa Penciptaan Token) adalah sekurang-kurangnya 5,000 atau lebih.

Bitget, terkenal dengan komitmen terhadap inovasi dan memberikan pedagang akses kepada projek menjanjikan, telah aktif memperluas usaha senarai sahamnya. Senarai saham OFN di Bitget mengikuti siri senarai saham berjaya bulan ini, termasuk Pop Social (PPT), REKT (REKT), Ethereum Express (ETE), BigTime (BIGTIME), Bitcoin SV (BSV), dan banyak lagi. Perkongsian strategik antara OpenFabric AI dan Bitget ini semakin memperkukuh ekosistem dan memberikan peluang kepada pedagang untuk terlibat dengan teknologi terkini.

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget menyatakan kegembiraannya tentang senarai saham ini, dengan berkata: “Kami gembira menyambut kedatangan OpenFabric AI ke platform Bitget. Kepelbagaian aplikasi AI terdesentralisasi selari dengan visi kami untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan transformasi kepada pengguna kami. Kami percaya bahawa OpenFabric AI mempunyai potensi untuk merevolusikan masa depan kecerdasan buatan, dan kami bersemangat untuk menyokong pertumbuhan dan pembangunan mereka.”

Senarai saham OFN di Bitget akan memberikan pedagang akses kepada projek baharu dan menjanjikan dalam ruang AI. Pengguna akan dapat melabur token OFN dan menyertai pertumbuhan ekosistem OpenFabric AI. Untuk mengetahui maklumat terkini mengenai pengumuman senarai saham OFN, pengguna boleh melawat LINK.

HUBUNGI: media-at-bitget.com