Ohmyhome Ltd. mengumumkan penyertaan persidangan dan acara pelabur Musim Luruh 2023

SINGAPURA, 18 Sept. 2023 – Ohmyhome Ltd. (NASDAQ: OMH, “Ohmyhome”), sebuah platform teknologi hartanah satu hentian yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah dari awal hingga akhir untuk membeli, menjual, menyewa dan membaik pulih rumah, dengan sukacitanya mengumumkan penyertaannya dalam acara-acara pelabur yang akan datang berikut:

September 2023:

1. Skyline Signature SeriesTM Webinar Maya

Tarikh: 19 September 2023
Masa: 12:00 tengah hari ET
Lokasi: Maya
Daftar: https://us02web.zoom.us/webinar/register/3216946143971/WN_3LwL4Iz-ThSF4aSM9n8x9A

2. Siri Persidangan Teknologi Maksim Kumpulan: Pertumbuhan Pesat dalam Kecerdasan Buatan

Tarikh: 26 September 2023
Masa: 8:30 pagi ET
Lokasi: Maya

Oktober 2023:

1. Persidangan LD Micro Main Event XVI

Tarikh: 3-5 Oktober 2023
Masa: 3:00 petang PT pembentangan pada 4 Oktober 2023
Lokasi: Luxe Sunset Boulevard Hotel, Los Angeles, CA

2. Acara Bab California Utara BetterInvesting

Tarikh: 19 Oktober 2023
Masa: 8:00 malam PT
Lokasi: Maya

Untuk maklumat lanjut atau untuk menghadiri acara-acara ini, sila hubungi wakil Maksim Group, LD Micro atau BetterInvesting anda, atau hubungi Skyline Corporate Communications Group, LLC di info@skylineccg.com.

Mengenai Siri Tandatangan SkylineTM

Syarikat menjemput pelabur individu dan institusi, serta penasihat dan penganalisis, untuk menghadiri pembentangan maya interaktif masa nyata ini di Siri Tandatangan SkylineTM

Webinar Siri Tandatangan Skyline akan menjadi acara dalam talian langsung dan interaktif yang menjemput pelabur untuk mengemukakan soalan kepada syarikat secara masa nyata. Semua pelabur mesti pra-daftar.

Acara: Siri Tandatangan SkylineTM
Tarikh: Selasa, 19 September 2023
Masa: 12:00 tengah hari ET
Pendaftaran: https://us02web.zoom.us/webinar/register/3216946143971/WN_3LwL4Iz-ThSF4aSM9n8x9A
Audio Panggilan Masuk: +1 929 205 6099; ID Webinar: 891 4675 8139

Mengenai Siri Tandatangan SkylineTM

Siri Tandatangan Skyline menyediakan syarikat awam dengan forum yang mudah dan berkesan untuk menyampaikan kisah mereka kepada pelbagai audiens profesional kewangan melalui pembentangan maya langsung. Peserta komuniti kewangan kami dipilih dengan teliti dan layak oleh SCCG. Setiap individu mesti mendaftar dan disaring secara individu oleh SCCG untuk menghadiri agar pembentang pasti mendapat audiens profesional kewangan yang berkualiti tinggi, berpengetahuan dan pelbagai.

Skyline Corporate Communications Group, LLC akan dibayar oleh Ohmyhome, Ltd. untuk menyediakan perkhidmatan hubungan pelabur berkaitan dengan sekuriti Syarikat.

Sila lihat Penafian dan Penyataan Pendedahan 17(b) di sini: www.skylineccg.com/disclosures

Mengenai Ohmyhome

Ohmyhome ialah platform teknologi hartanah satu hentian di Singapura yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah dari awal hingga akhir untuk membeli, menjual, menyewa dan membaik pulih rumah. Sejak dilancarkan pada 2016, Ohmyhome telah bertransaksi lebih daripada 13,100 hartanah. Ia juga merupakan platform transaksi hartanah yang paling tinggi kadarannya, dengan lebih daripada 8,000 ulasan tulen dengan purata penarafan 4.9 daripada 5 bintang.

Hari ini, Ohmyhome merupakan syarikat Singapura pertama yang disenaraikan di AS pada 2023 dan syarikat Proptech diasaskan wanita pertama yang disenaraikan di AS.

Ohmyhome komited untuk membawa kelajuan, kemudahan dan kebolehpercayaan kepada perkhidmatan berkaitan hartanah dan menjadi penyelesaian hartanah paling dipercayai dan komprehensif untuk semua.

Untuk maklumat lanjut, layari: https://ohmyhome.com/

Penafian Bertanggungjawab

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Di samping itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami asaskan kenyataan prospektif ini pada jangkaan dan unjuran kami mengenai peristiwa masa depan, yang kami peroleh daripada maklumat yang ada pada kami pada masa ini. Kenyataan prospektif sedemikian berkaitan dengan peristiwa masa depan atau prestasi masa depan kami, termasuk: prestasi kewangan dan unjuran kami; pertumbuhan pendapatan dan perolehan kami; dan prospek perniagaan dan peluang kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif dengan yang bukan sejarah sifatnya, terutamanya yang menggunakan terminologi seperti “boleh,” “sepatutnya,” “menjangkakan,” “merancang,” “diunjurkan,” “meramalkan,” “berpotensi,” atau “berharap” atau negatif bagi ini atau istilah serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda perlu mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti perkembangan teknologi baru dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran kompetitif perniagaan kami. Faktor-faktor ini mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza dengan ketara daripada apa-apa kenyataan prospektif.

Kenyataan prospektif hanya merupakan ramalan. Kenyataan prospektif hanya sah pada tarikh dikeluarkan dalam siaran akhbar ini. Kami tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula mana-mana kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh siaran akhbar ini atau untuk mencerminkan kejadian yang tidak dijangka.