Niu Technologies akan Lapor Hasil Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 20 Nov 2023

BEIJING, 23 Oktober 2023 — Niu Technologies (“NIU” atau “Syarikat”) (NASDAQ: NIU), pembekal utama penyelesaian mobiliti bandar pintar di dunia, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga berakhir 30 September 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada Isnin, 20 November 2023.

Maklumat korporat dan helaian kewangan akan dimuatnaik di laman hubungan pelabur NIU di: https://ir.niu.com/financial-information/quarterly-results

Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab kewangan pada Isnin, 20 November 2023 jam 8:00 pagi Waktu Timur AS (9:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong) untuk membincangkan keputusan kewangan dan perniagaan.

Untuk menyertai secara telefon, peserta perlu mendaftar terlebih dahulu melalui pautan yang disediakan di bawah. Setelah pendaftaran, peserta akan menerima nombor talian dan PIN peribadi yang akan digunakan untuk menyertai sesi soal jawab.

Acara: Sesi Soal Jawab Kewangan Suku Ketiga 2023 Niu Technologies
Pautan Pendaftaran: https://register.vevent.com/register/BI8328e6e1595f495f96469ca37648b8d2

Siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab akan tersedia di laman hubungan pelabur di https://ir.niu.com/news-and-events/webcasts-and-presentations

Mengenai NIU

Sebagai pembekal utama penyelesaian mobiliti bandar pintar di dunia, NIU mereka, mengeluarkan dan menjual motosikal elektrik berprestasi tinggi, skuter, basikal dan skuter kick. Portfolio produk NIU melayani pelbagai permintaan pengguna kami dan menangani pelbagai senario perjalanan bandar. Portfolio produk NIU terdiri daripada (i) enam siri skuter dan motosikal elektrik, RQi, NQi, MQi, SQi, UQi, dan Gova, (ii) dua siri mikro-mobiliti, termasuk siri skuter kick, KQi, dan siri basikal elektrik, BQi. NIU telah menggunakan model jualan pelbagai saluran, mengintegrasikan saluran dalam talian dan luar talian, untuk menjual produk dan memberikan perkhidmatan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.niu.com.

Hubungan Pelabur:

Niu Technologies
E-mel: ir@niu.com