Naxos China Komited untuk mempromosikan Musik dan Artis Tempatan Cina, Membuka Pentas Antarabangsa Baru

Beijing, China, 29 Sept. 2023 – Naxos China merupakan anak syarikat di bawah Kuke Music Holding Limited yang komited untuk mempromosikan muzik dan artis tempatan Cina, membuka pentas global melalui pelancaran rakaman, dan pengurusan artis. Naxos China telah bekerjasama dengan banyak komposer, pemuzik, institusi muzik, dan orkestra, melancarkan banyak rakaman & yang menampilkan karya perwakilan oleh komposer Cina dan persembahan repertoir klasikal. Mereka juga memperkenalkan dan menyokong lawatan konsert dan acara penandatanganan pemuzik antarabangsa di China. Melalui kerjasama dengan kedua-dua platform domestik dan antarabangsa, rakaman Naxos China menikmati liputan global.

Naxos China juga menawarkan perkhidmatan persembahan profesional bertaraf tinggi, bekerja dengan banyak artis seperti pemain Guqin, violinis, chelis, pianis, dan konduktor. Mereka telah berjaya menganjurkan kira-kira dua puluh persembahan dan acara muzik luar talian. Julai 2023, dengan kerjasama violinis Xiaoming Wang, konsertmaster Philharmonia Zurich, Naxos China menganjurkan 8 konsert di 6 bandar di seluruh China, termasuk Beijing, Shanghai, Shenzhen dan sebagainya. dan telah memberikan persembahan cemerlang kepada peminat muzik.

Sebagai usaha sama antara Naxos Music Group dan Kuke, Naxos China akan terus komited untuk mempromosikan muzik dan artis tempatan Cina, memperluas kehadiran mereka di pasaran antarabangsa. Dengan meneroka komposisi Cina moden dan kontemporari, mereka bertujuan untuk menyumbang kepada penyebaran dan perkembangan muzik Cina secara global. Mereka secara aktif terlibat dalam aktiviti komuniti untuk meningkatkan penghargaan orang ramai terhadap muzik.

Pada masa depan, Naxos China akan terus memperluas rangkaian kerjasamanya, mengkurasi rakaman muzik yang pelbagai dan berkualiti tinggi serta mempamerkan bakat komposer dan penghibur Cina. Mereka komited untuk mengekalkan kedudukan terkemuka dalam industri muzik klasikal, memenuhi persekitaran dan permintaan yang berubah, memacu perkembangan muzik Cina pada masa depan, meningkatkan pertukaran budaya, dan memperkayakan pentas muzik antarabangsa.

Mengenai Kuke Music Holding Limited (NYSE: KUKE)

Kuke ialah platform perkhidmatan muzik klasikal terkemuka di China yang merangkumi keseluruhan rantaian nilai dari penyediaan kandungan hingga perkhidmatan pembelajaran muzik, dengan kira-kira 3 juta trek audio dan video muzik. Dengan bekerjasama dengan rakan perniagaan strategik globalnya Naxos, penyedia kandungan muzik klasikal bebas terbesar di dunia, asas pustaka kandungan muzik klasikal yang luas Kuke adalah akses tanpa tandingannya kepada lebih 900 label dan syarikat rakaman kelas atas. Memanfaatkan kepimpinan pasarannya dalam kandungan muzik klasikal berhak cipta antarabangsa, Kuke menyediakan perkhidmatan pelesenan muzik klasikal yang sangat boleh skala ke pelbagai platform muzik dalam talian, dan perkhidmatan langganan muzik klasikal kepada lebih 800 universiti, perpustakaan dan institusi lain di seluruh China. Di samping itu, ia telah menganjurkan Beijing Music Festival (“BMF”), festival muzik paling ternama di China, selama 24 tahun berturut-turut. Melalui KUKEY, penyelesaian pembelajaran muzik pintar milik Syarikat, Kuke bertujuan untuk mendemokrasikan pembelajaran muzik melalui inovasi teknologi, membawa kandungan muzik yang menarik dan teknik muzik profesional kepada lebih ramai pelajar, dan secara berterusan meningkatkan kecekapan dan penembusan pembelajaran muzik di China. Untuk maklumat lanjut mengenai Kuke, sila layari https://ir.kuke.com/

Kenyataan Prospektif

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan ini dibuat di bawah peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui terminologi seperti “akan,” “menjangkakan,” “berhasrat,” “masa depan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “menganggarkan,” “yakin,” “berpotensi,” “meneruskan” atau ungkapan prospektif lain. Kenyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan tentang kepercayaan dan jangkaan Kuke, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian intrinsik. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang terkandung dalam sebarang kenyataan prospektif, termasuk yang terdapat dalam penyata pendaftaran Kuke yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Maklumat lanjut mengenai risiko ini dimasukkan dalam pengemukaan Kuke kepada SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam siaran akhbar ini adalah setakat tarikh siaran akhbar ini, dan Kuke tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini sebarang kenyataan prospektif, kecuali sebagaimana yang dikehendaki di bawah undang-undang yang berkenaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi.
Kuke Music Holding Limited:
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@kuke.com