‘Microvolts Recharged’ akan melancarkan kostum baharu pada 26 September!

Kemas kini ‘MICROVOLTS: Recharged’ ini termasuk kostum baru yang dinantikan oleh pengguna akan dilancarkan dalam tempoh kira-kira sebulan, dijangka secara substansial meningkatkan individualiti para pemain.

Tambahan pula, ‘MICROVOLTS: Recharged’ terus meneruskan pelokalan multi-bahasa untuk peminat global. Audio suara dalam bahasa Jepun sudah dimasukkan, dan kerja-kerja terjemahan sari kata dan data permainan (bahasa Jepun dan Thai) akan ditambah menerusi kemas kini ini. Di samping itu, memandangkan kerja-kerja pelokalan untuk banyak bahasa lain termasuk Sepanyol dan Portugis dijadualkan untuk masa depan yang terdekat, dijangka bilangan peminat global yang lebih ramai akan dapat menikmati permainan ini dengan lebih mudah.

‘MICROVOLTS: Recharged’ akan terus menambah mod baru dan mengadakan acara berskala besar seperti kejohanan liga musim dan kejohanan guild pada masa akan datang.

[Pengenalan kepada ‘MICROVOLTS: Recharged’]

‘MICROVOLTS: Recharged’ ialah permainan tembak-menembak dalam talian PC percuma yang boleh diakses di Steam. Ia menampilkan pertempuran yang menarik dan pantas dalam dunia mikro yang sangat menarik. Pengguna boleh menyertai pertempuran yang menarik melalui pelbagai peta bertema dan banyak mod.

Dengan pandangan luas medan pertempuran, ciri perspektif orang ketiga, adalah lebih mudah untuk melihat situasi pertempuran secara real time dan pemain boleh mewujudkan strategi mereka sendiri untuk kemenangan melalui penggunaan tujuh jenis senjata unik. Selain itu, pemain juga boleh memilih avatar mereka sendiri daripada sembilan watak aksi yang ditawarkan dan menghiasinya dengan pelbagai kostum yang ada. Kawalan mudah digunakan dan sifat kasual permainan yang mesra pemain membantu meredakan tekanan kehidupan harian.

Maklumat lanjut boleh didapati di sini:

Laman web: https://mv.masanggames.com/

Forum: https://mv-forum.masanggames.com/

Steam: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/

Discord: https://discord.gg/tKdzjmUYfj

Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged

Foto: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/de6a66a5-68b2-40de-996e-4ed112812a83

Masangsoft ialah pembangun Microvolts Recharged.

HUBUNGI: Contact: 
Masangsoft
CS@masnagsoft.com