Mesyuarat Agung Luar Biasa Vivoryon Therapeutics N.V. Meluluskan Pelantikan Pengarah Eksekutif Baharu ke Lembaga

Vivoryon Therapeutics N.V. Mesyuarat Agung Luar Biasa
Meluluskan Pelantikan Pengarah Eksekutif Baharu ke Lembaga

Halle (Saale) / Munich, Jerman, 15 September, 2023 – Vivoryon Therapeutics N.V. (Euronext Amsterdam: VVY; NL00150002Q7) (Vivoryon, atau Syarikat), sebuah syarikat peringkat klinikal yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan ubat molekul kecil untuk mengubah aktiviti dan kestabilan protein yang diubah secara patologi, hari ini mengadakan Mesyuarat Agung Luar Biasa (EGM) pada pukul 1:00 petang (CEST). Para pemegang saham meluluskan semua item dalam agenda mesyuarat, termasuk pelantikan Frank Weber, MD, dan Anne Doering, CFA, ke Lembaga Syarikat sebagai pengarah eksekutif. Semua dokumen yang berkaitan dengan EGM tersedia di laman web Syarikat (https://www.vivoryon.com/2023-extraordinary-general-meeting/).

###

Mengenai Vivoryon Therapeutics N.V.
Vivoryon adalah syarikat bioteknologi peringkat klinikal yang memberi tumpuan kepada pembangunan ubat molekul kecil yang inovatif. Didorong oleh semangat kami terhadap sains dan inovasi yang mencabar, kami berusaha untuk mengubah kehidupan pesakit yang memerlukan rawatan bagi penyakit serius. Kami menggunakan kepakaran mendalam kami dalam memahami pengubahsuaian selepas penterjemahan untuk membangunkan ubat yang mengubah aktiviti dan kestabilan protein yang diubah dalam keadaan penyakit. Di luar program utama kami, varoglutamstat, yang berada dalam Fasa 2 pembangunan klinikal untuk merawat penyakit Alzheimer, kami telah menubuhkan saluran pepejal perencat molekul kecil lisan untuk pelbagai indikasi termasuk kanser, penyakit radang dan fibrosis. www.vivoryon.com

Kenyataan Prospektif Vivoryon
Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif, termasuk, tanpa had, mengenai strategi perniagaan, rancangan dan objektif pengurusan untuk operasi masa depan Vivoryon Therapeutics N.V. (“Syarikat”), anggaran dan unjuran berkenaan dengan pasaran produk Syarikat dan ramalan serta kenyataan mengenai bila produk Syarikat mungkin tersedia. Perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “menganggarkan”, “jangkaan”, “ramalan”, “berhasrat”, “mungkin”, “merancang”, “jangkaan”, dan “akan” serta ungkapan serupa apabila digunakan berkaitan dengan Syarikat dimaksudkan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi masa depan; sebaliknya ia berdasarkan Jangkaan Pengurusan Semasa dan andaian mengenai peristiwa dan tren masa depan, ekonomi dan keadaan lain pada masa hadapan. Kenyataan prospektif melibatkan sejumlah risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Risiko dan ketidakpastian ini serta faktor lain boleh menyebabkan keputusan dan kesan sebenar secara material berbeza daripada yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan prospektif tersebut. Oleh itu, tidak boleh bergantung secara tidak wajar kepada kenyataan sedemikian dan jangkaan. Kenyataan akhbar ini tidak mengandungi faktor risiko. Faktor risiko tertentu yang mungkin mempengaruhi keputusan kewangan masa depan Syarikat dibincangkan dalam penyata kewangan tahunan yang diterbitkan oleh Syarikat. Kenyataan akhbar ini, termasuk sebarang kenyataan prospektif, hanya sah pada tarikh kenyataan akhbar ini. Syarikat tidak menganggap sebarang kewajipan untuk mengemas kini sebarang maklumat atau kenyataan prospektif yang terkandung di sini, kecuali sebarang maklumat yang dikehendaki untuk didedahkan menurut undang-undang. Kenyataan akhbar ini mengandungi maklumat dalaman menurut Peraturan (EU) No 596/2014.


Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Stern IR
Julie Seidel
Tel: +1 212-698-8684
E-mel: SternIR-Vivoryon@sternir.com

Media Contact
Trophic Communications
Valeria Fisher
Tel: +49 175 8041816
E-mel: vivoryon@trophic.eu