Memperkenalkan Pam Susu S10 Pro MomMed: Kapasiti Tinggi, Tahan Lama, dan Cekap

NEW YORK, Oct. 10, 2023 — MomMed, pemimpin dalam produk maternal dan bayi, memperkenalkan Pam Susu Payudara S10 Pro. Pam susu payudara maju ini mengekalkan tradisi MomMed yang padat, cekap, dan operasi senyap sambil meningkatkan kapasiti dan hayat bateri, menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk ibu yang mempunyai permintaan pam yang tinggi.

Pam Susu Payudara S10 Pro menawarkan pengekstrakan susu yang cekap dengan tiga mod dan sembilan tahap untuk penggunaan diperibadikan, menampilkan sedutan kuat, algoritma cip set dinaik taraf, dan flange condong 105 darjah untuk pengekstrakan susu yang berkesan.

Ia juga menawarkan hayat bateri yang dipanjangkan sehingga 180 minit, ideal untuk penggunaan sehari penuh, dan termasuk ciri penutupan automatik 30 minit untuk pemuliharaan kuasa dan keselamatan. Dengan kapasiti besar lebih daripada 8oz, ia memenuhi keperluan ibu yang mempunyai keperluan pam yang tinggi.

Dari segi kepraktisan, S10 Pro mengekalkan diskresi dengan tahap hingar di bawah 45dB dan reka bentuk ringan 230g, dilengkapi dengan flange bermata dua yang mencegah kebocoran, sempurna untuk ibu yang sibuk.

Pengguna telah memuji produk ini, dengan menyatakan, “Pam susu payudara ini padat, mudah alih, dan termasuk pelbagai aksesori, menjadikannya nilai yang luar biasa!” Pengguna lain berkomen, “Menetapkannya pada tahap 9 seolah-olah memberikan sedutan kuat dan berterusan, meniru suapan bayi yang panjang dan berkhasiat di payudara. Ia bahkan seolah-olah dapat mengekstrak susu belakang yang berkhasiat.”

Alex, pengasas MomMed, percaya dalam memberdayakan ibu dan meningkatkan perjalanan penyusuan. Dia menyatakan, “Di MomMed, kami menawarkan beberapa penyelesaian pam susu payudara untuk memenuhi keperluan ibu moden dan meningkatkan pengalaman penyusuan.”

Pam susu payudara S21 MomMed, yang diperkenalkan pada lewat 2022, dipuji kerana reka bentuk padat, ketenangan, dan keselesaan. Pam Susu Payudara S10 Pro yang baru memperluaskan julat produk MomMed dengan kapasiti besar dan hayat bateri yang dipanjangkan. Dari produk penjagaan prakonsepsi hingga julat yang komprehensif merangkumi laktasi dan penjagaan keluarga, MomMed menyokong wanita di setiap peringkat.

MomMed S10 Pro dan produk penjagaan maternal dan bayi lain kini boleh didapati di laman web jenama dan Amazon.

Perihal MomMed

MomMed adalah jenama penuh belas kasihan yang memenuhi keperluan bayi dan maternal. Dikenali kerana jalur ujian, pam susu payudara mudah alih, dan timbang bayi kami. Sama ada anda ibu baru atau berpengalaman, kami memahami perjalanan keibuan dan menawarkan bantuan yang anda layak semasa fasa menakjubkan ini.

Untuk maklumat lanjut: https://mommed.com/

HUBUNGI: PR Contact: mommedofficial@gmail.com