“MEI” pada Pesta Pertengahan Musim Luruh, Pengedar Antarabangsa Moutai Melancarkan Pelbagai Aktiviti untuk Perayaan

New York, NY, 18 Oktober 2023 — “Hari Purnama Tengah”, merupakan perayaan tradisional yang paling dihargai di China. Orang menantikan perjumpaan keluarga disertai makanan dan minuman yang lazat di bawah sinar bulan purnama yang terang. Budaya arak Baijiu China telah menjadi sebahagian tak terpisahkan daripada budaya perayaan “Hari Purnama Tengah” tradisional.

Pada perayaan “Hari Purnama Tengah” tahun 2023, Moutai melancarkan kempen pemasaran “Hari Purnama Tengah” dengan tema “Cahaya Bulan Bersama, MEI Bersama” bersama pengedar antarabangsa. Dengan produk Moutai sebagai medium, orang merayakan perayaan perjumpaan di seluruh dunia, yang memperkaya ungkapan “MEI” Moutai. Ucapan selamat dari Moutai disampaikan kepada pengguna global.

Kambodia
Bersatu pada Hari Purnama Tengah, Kekongsian Nostalgia
Pengedar Kambodia membantu Persatuan Fujian di Kambodia dengan mengadakan majlis makan malam untuk “merayakan Hari Purnama Tengah dan Hari Kebangsaan China”. Dengan arak lazat sebagai medium, orang berkongsi perasaan nostalgia. Panel latar belakang besar berthema Moutai dan pameran produk Moutai disediakan pada majlis makan malam, memberikan pengalaman menyeluruh tentang perayaan kepada “peminat Moutai” di Kambodia. Koktail Moutai pelbagai perisa menarik perhatian ramai. “Harmoni” ditekankan pada perayaan ini. Majlis makan malam yang diadakan oleh Moutai telah menyuntik semangat baru kepada persahabatan antara China dan Kambodia.

Singapura
Arak Lazat dan Kereta Mewah, Chef Terkenal dan Makanan Lazat
Lamborghini melancarkan kereta sukan baharu pada Hari Purnama Tengah. Kim Sing Co., Pte. Ltd., pengedar Moutai di Singapura bekerjasama dengan Lamborghini untuk perjalanan menikmati produk Moutai bercirikan China secara mewah dan elegan. Kek bulan Chaoshan dengan isian telur rebus, ubi kayu dan sos Moutai Cina, koktail istimewa Moutai, dan hidangan kek khas dan ais krim bercampur arak Moutai Cina oleh chef bintang Michelin disediakan di lokasi, menambah kemanisan dan aroma acara. Tetamu semasa menikmati makanan lazat dan arak Moutai sambil menghargai bulan purnama. Pengalaman zaman keindahan dan kehidupan keindahan memperkaya ungkapan “MEI” Moutai.

Sementara itu, China Liquor Ltd. Singapura menganjurkan jamuan Hari Purnama Tengah yang tidak terlupa di SAFRA Mount Faber. Panel latar belakang berthema Hari Purnama Tengah disediakan untuk tetamu mengambil gambar. Persembahan luar biasa dan arak Moutai yang harum mencipta suasana perjumpaan harmoni pada Hari Purnama Tengah. Adat resam tradisional Hari Purnama Tengah dan budaya “MEI” Moutai digabungkan pada jamuan, memberikan kenangan yang indah tentang perayaan kepada tetamu.

Switzerland
Merayakan Perjumpaan dan Perayaan
Bulan purnama dinikmati bersama sambil menikmati makanan lazat. Pengedar Switzerland menganjurkan acara promosi berthema Hari Purnama Tengah di kampus China Europe International Business School di Zurich. Tetamu mencuba arak Moutai, membuat kek bulan, memakan kek Moutai, dan mendengar kisah tentang Moutai dalam acara yang meriah. Dengan membuat kek bulan – makanan istimewa untuk Hari Purnama Tengah, tetamu merasakan harapan perjumpaan yang terkandung dalam perayaan.

Togo
Bunga Memegun dan Bulan Purnama Menyaksikan Kebahagiaan
Pengedar Togo memberikan tetamu kek bulan dan ucapan selamat dalam acara pengasingan dengan tema “Cahaya Bulan Bersama, MEI Bersama”. Kawasan pengasingan koktail Moutai disediakan di kawasan resepsi. “Peminat Moutai” kagum dengan koktail baharu. Penyanyi terkenal Togo membuat persembahan lagu “Lagu Moutai” khas untuk Moutai dan lagu Cina, Malam bersama Bunga Memegun dan Bulan Purnama. Lagu-lagu merdu yang menggabungkan unsur Hari Purnama Tengah dan Moutai menyentuh hati rakan-rakan Togo. Lebih ramai kawan antarabangsa mengenali arak Moutai dan budaya Cina yang diungkapkannya.

Fiji
Bulan Terang, Kebahagiaan Tak Terhingga
Pengedar Fiji menganjurkan jamuan tengah hari besar dengan tema “Cahaya Bulan Bersama, MEI Bersama” di Vineyard Palace Restaurant di Suva untuk merayakan Hari Purnama Tengah dan Hari Kebangsaan China. Pameran produk Moutai memberikan pengalaman langsung tentang konotasi budaya “MEI” Moutai kepada “peminat Moutai” di Fiji. Tetamu diterima dengan ramah oleh staf berpakaian etnik minoriti. Persembahan tradisional Cina seperti tarian naga, memukul gendang dan memainkan guzheng merupakan tumpuan acara. Tetamu menikmati arak Moutai yang harum dan mengalami kegembiraan merayakan dua perayaan Cina dalam suasana ceria.

UAE
Disertai Bulan Purnama, Masa Depan Cerah
Bulan purnama bersinar di langit musim gugur, sinarnya basah dengan embun. Pengedar UAE dan Dewan Perdagangan dan Perindustrian China di UAE bersama-sama menganjurkan jamuan makan malam berthema Hari Purnama Tengah di Hotel Hong Kong di Dubai. Ramai tetamu berkumpul bersama untuk menikmati arak yang baik, makanan istimewa dan kek bulan sambil menghargai bulan purnama yang terang. Dengan merayakan Hari Purnama Tengah bersama, mereka menantikan masa depan yang lebih cerah.

Walaupun berjauhan, kita di bawah langit yang sama dan menghargai bulan yang sama. Di bawah cahaya bulan yang sama, pengedar antarabangsa Moutai telah menulis legenda baharu Moutai dengan budaya sebagai kuas dan tinta serta pertukaran antarabangsa sebagai kertas. Moutai jauh lebih daripada botol arak. Ia merupakan kad perniagaan yang cerah yang menggambarkan budaya tradisional Cina. Dengan mempromosikan pembelajaran bersama antara tamadun dan memperdalam kerjasama serta pertukaran budaya antarabangsa, Moutai terus dan berkesan memudahkan transformasi kreatif dan pembangunan inovatif terhadap budaya tradisional Cina yang cemerlang. Bersama pengedar antarabangsa, Moutai akan terus membangunkan pasaran antarabangsa, memperkaya inovasi konotasi budaya “MEI” Moutai, dan menabur benih “MEI” di seluruh dunia.

HUBUNGI: Winnie Hu
moutaigloble@gmail.com
https://www.facebook.com/moutaiglobal