Medigene AG akan membentangkan di Persidangan Pelaburan Baader 2023

Planegg/Martinsried, 11 September 2023. Medigene AG (Medigene atau “Syarikat” tersebut, FSE: MDG1, Prime Standard), sebuah syarikat platform imuno-onkologi yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan imunoterapi sel T untuk tumor pepejal, akan membentangkan di Persidangan Pelaburan Baader 2023 di Munich yang akan diadakan dari 18-21 September 2023.

Pembentangan korporat – Persidangan Pelaburan Baader 2023

https://www.baaderinvestmentconference.com/
Tarikh dan masa: Isnin, 18 September 2023, 2:10 petang – 2:50 petang (waktu tempatan)
Lokasi: Sofitel Munich Bayerpost di Munich
Pembentang: Dr. Selwyn Ho, CEO

Ahli-ahli pasukan pengurusan Medigene akan bersedia untuk pertemuan satu lawan satu di acara tersebut. Sila hubungi Julia von Hummel dari MC Services di Julia.vonHummel@mc-services.eu untuk menjadualkan pertemuan.

— akhir siaran akhbar —

Mengenai Medigene AG
Medigene AG (FSE: MDG1) adalah syarikat platform imuno-onkologi yang memberi tumpuan kepada membangunkan terapi sel T untuk menghapuskan kanser secara berkesan. Platform teknologi hujung ke hujung dibina atas pelbagai teknologi pembangunan produk proprietari dan penambahbaikan produk dan membolehkan Medigene untuk mewujudkan terapi sel T direka bentuk reseptor sel T (TCR-T) kelas terbaik untuk beberapa petunjuk tumor pepejal yang dioptimumkan dari segi keselamatan dan keberkesanan. Platform ini menyediakan calon produk untuk kedua-dua saluran terapeutik dalaman dan perkongsian. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.medigene.com

Medigene

Pamela Keck
Telefon: +49 89 2000 3333 01
E-mel: investor@medigene.com

Sekiranya anda tidak lagi ingin menerima sebarang maklumat mengenai Medigene, sila maklumkan kepada kami melalui e-mel (investor@medigene.com). Kami akan kemudiannya menghapuskan alamat anda daripada senarai pengedaran kami.