Mainz Biomed akan Hadiri Persidangan Kesihatan JonesTrading 2023

BERKELEY, Calif. dan MAINZ, Jerman, 5 Okt. 2023 – Mainz Biomed N.V. (NASDAQ:MYNZ) (“Mainz Biomed” atau “Syarikat”), sebuah syarikat diagnostik genetik molekular yang mengkhusus dalam pengesanan awal kanser, mengumumkan hari ini bahawa Bill Caragol, Ketua Pegawai Kewangan, akan menghadiri Persidangan Kesihatan JonesTrading 2023 yang akan berlangsung pada 9-11 Oktober 2023 di Miami Beach, Florida.

Persidangan itu akan dihadiri oleh pemimpin pendapat utama, pelabur institusi berfokus kesihatan, dan tokoh terkemuka dalam generasi seterusnya inovasi bioteknologi. Mereka akan membincangkan tren kritikal dalam pembangunan ubat dan lanskap bio-kesihatan & bioteknologi yang lebih luas.

Encik Caragol akan bersedia untuk mesyuarat 1-ke-1 dengan pelabur sepanjang acara tersebut.

Bagi mereka yang berminat untuk menghadiri, JonesTrading mencadangkan untuk menghubungi wakil syarikat – https://www.jonestrading.com/contact-us/

Sila lawati laman web rasmi pelabur Mainz Biomed di mainzbiomed.com/investors/ untuk maklumat lanjut.

Sila ikuti kami untuk kekal terkini:
LinkedIn
X (Sebelum ini Twitter)
Facebook

Mengenai Mainz Biomed NV
Mainz Biomed membangunkan penyelesaian diagnostik genetik molekular sedia pasaran untuk keadaan yang mengancam nyawa. Produk unggulan Syarikat ialah ColoAlert®, ujian pengesanan awal ketepatan yang tidak invasif dan mudah digunakan, untuk kanser kolorektal berdasarkan pengesanan molekul genetik berasaskan Polymerase Chain Reaction masa nyata (PCR) pelbagai pengesanan dalam sampel tahi. ColoAlert® kini dipasarkan di seluruh Eropah. Syarikat sedang menjalankan kajian penting FDA untuk kelulusan kawal selia AS. Portfolio calon produk Mainz Biomed juga merangkumi PancAlert, ujian saringan kanser pankreas peringkat awal. Untuk ketahui lebih lanjut, layari mainzbiomed.com.

Untuk pertanyaan media –
Di Eropah:
MC Services AG
Anne Hennecke/Caroline Bergmann
+49 211 529252 20
mainzbiomed@mc-services.eu

Di AS:
Josh Stanbury
+1 416 628 7441
josh@sjspr.co

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi info@mainzbiomed.com

Penyataan Masa Depan
Kenyataan tertentu yang dibuat dalam siaran akhbar ini adalah “kenyataan masa depan” dalam lingkungan makna peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Sekuriti Persendirian Litigasi Reform 1995. Kenyataan masa depan boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “jangka”, “percaya”, “jangka”, “anggar”, “pelan”, “pandangan”, dan “unjuran” dan ungkapan lain yang meramalkan atau menunjukkan peristiwa atau tren masa depan atau yang bukan pernyataan perkara sejarah. Kenyataan masa depan ini mencerminkan analisis maklumat semasa dan tertakluk kepada pelbagai risiko dan ketidakpastian. Oleh itu, berhati-hati mesti dilaksanakan dalam bergantung kepada kenyataan masa depan. Disebabkan risiko diketahui dan tidak diketahui, keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada jangkaan atau unjuran Syarikat. Faktor-faktor berikut, antara lain, boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza dengan ketara daripada yang diterangkan dalam kenyataan masa depan ini: (i) kegagalan untuk memenuhi sasaran pembangunan dan berkaitan; (ii) perubahan dalam undang-undang atau peraturan yang berkenaan; (iii) kesan pandemik COVID-19 ke atas Syarikat dan pasaran semasa atau yang dimaksudkan; dan (iv) risiko dan ketidakpastian lain yang diterangkan di sini, serta risiko dan ketidakpastian yang dibincangkan dari semasa ke semasa dalam laporan lain dan penyataan awam lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC). Maklumat tambahan mengenai faktor-faktor ini yang mungkin menjejaskan jangkaan dan unjuran Syarikat boleh didapati dalam penyataan awal dengan SEC, termasuk laporan tahunannya pada Borang 20-F yang difailkan pada 7 April 2023. Penyataan SEC Syarikat boleh didapati secara awam di laman web SEC di www.sec.gov. Sebarang kenyataan masa depan yang dibuat oleh kami dalam siaran akhbar ini adalah berdasarkan maklumat yang tersedia untuk Mainz Biomed pada masa ini dan hanya merujuk pada tarikh kenyataan itu dibuat. Mainz Biomed tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemas kini secara awam sebarang kenyataan masa depan, sama ada bertulis atau lisan, yang mungkin dibuat dari semasa ke semasa, sama ada kerana maklumat baharu, perkembangan masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.