LIZHI Disebut Sebagai Salah Satu Syarikat Internet Teratas di China Untuk Tahun Kelima Berturut-turut

GUANGZHOU, China, 26 Oktober 2023 – LIZHI INC. (“LIZHI” atau “Syarikat”) (NASDAQ: LIZI), syarikat hiburan sosial dan audio berasaskan, sekali lagi dinamakan salah satu daripada “100 Syarikat Internet Teratas China” oleh Persatuan Internet China (“ISC”).

Senarai tahunan “100 Syarikat Internet Teratas China” telah diumumkan awal tadi di “Persidangan Indeks Daya Saing Komprehensif Gabungan Syarikat Internet China 2023 dan Forum Seratus Syarikat” yang diadakan secara bersama oleh ISC dan Kerajaan Bandaraya Xiamen. Ini menandakan tahun kelima berturut-turut LIZHI menerima anugerah ini dan mendapat pengiktirafan daripada ISC dan industri.

Sejak 2013, ISC telah komited kepada penyelidikan indeks daya saing komprehensif syarikat-syarikat internet China dan menerima pengiktirafan meluas daripada industri, kerajaan dan media. Senarai tahunan “100 Syarikat Internet Teratas China” menilai syarikat-syarikat menggunakan pemeriksaan komprehensif, termasuk kajian kaji selidik, pengukuran data dan ulasan pakar merentasi pelbagai kriteria. Proses penilaian yang semakin kompleks menunjukkan bagaimana syarikat-syarikat internet China telah maju selama bertahun-tahun dan terus membentuk imej industri di pentas global.

Dalam tempoh lima tahun kebelakangan ini, LIZHI telah terlibat secara mendalam dalam bidang audio, terus berinovasi dengan teknologi audio dan mencapai terobosan dalam pelbagai bidang, termasuk kandungan dihasilkan AI (AIGC), suara bantuan AI, komunikasi masa nyata berasaskan audio dan video (RTC), dan pesanan segera (IM), dan sebagainya.

Dengan penyelidikan dan pembangunan berterusan terhadap teknologi teras milik syarikat dan teknologi baharu dan muncul dalam industri, LIZHI komited untuk meningkatkan pengalaman sosial dalam talian berfokuskan suara dan hiburan interaktif audio, memperkayakan pengalaman pengguna, dan lebih lanjut mengukuhkan dan mengekalkan pembangunan perniagaan Syarikat.

Mengenai LIZHI INC.

LIZHI INC. telah mewujudkan ekosistem sosial berasaskan audio secara global. Syarikat bertujuan untuk memenuhi minat pengguna dalam hiburan audio dan rangkaian sosial melalui portfolio produknya. LIZHI membayangkan ekosistem audio di mana semua orang boleh dihubungkan dan berinteraksi melalui suara. LIZHI telah disenaraikan di Nasdaq sejak Januari 2020.

Kenyataan Selamat

Kenyataan berita ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman, dan beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif. Dalam beberapa kes, kenyataan prospektif boleh dikenal pasti dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “sasaran”, “anggaran”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “berpotensi”, “terus” atau ungkapan serupa lain. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian atau faktor ini termasuk dalam penyataan Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan berita ini adalah pada tarikh kenyataan berita ini, dan Syarikat tidak menanggung apa-apa tugas untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan dan permintaan media dan pelabur, sila hubungi:

LIZHI INC.
Jabatan IR
Tel: +86 (20) 8381-8791
E-mel: ir@lizhi.fm

Piacente Financial Communications
Jenny Cai
Tel: +86 (10) 6508-0677
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Tel: +1-212-481-2050
E-mel: Lizhi@tpg-ir.com