Lepaskan Potensi Tak Terbatas Anda di KONFERENSI TAHAP SETERUSNYA 2023: Acara Webinar Transformatif 2 Hari

Singapura, 10 Okt. 2023 – NEXT LEVEL CONFERENCE 2023, yang dijadualkan pada 14-15 Oktober, dijangka menjadi acara webinar percuma yang mengubah hidup. Penceramah terkenal seperti Kevin O’Leary, Prof. Dato’ Sri Dr. Mike Chan, dan Richard Tan akan berkongsi wawasan transformatif.

Dalam era di mana pencarian kecemerlangan tiada sempadan, The NEXT LEVEL CONFERENCE 2023 dilihat sebagai mercu inspirasi yang memberi individu peluang unik untuk meningkatkan kehidupan peribadi dan profesional mereka.

Akhir minggu 14–15 Oktober 2023 akan datang akan menganjurkan persidangan percuma yang mencabar untuk mengubah cara berfikir, yang dijangka menjadi pengalaman transformatif untuk para peserta, satu yang akan mereka hargai seumur hidup.

UNLEASH YOUR GENIUS CONFERENCE 2023 oleh The Next Level adalah webinar luar biasa yang membuka pintu kepada peluang tanpa had. Selama dua hari penuh pada bulan Oktober, para peserta akan memulakan pelayaran penemuan kendiri, ketahanan, dan transformasi.

Para peserta boleh menantikan pengalaman unik dan tak terlupakan kerana THE NEXT LEVEL ACADEMY, dikenali kerana mengumpul penceramah luar biasa, kembali dengan barisan yang lebih menarik tahun ini. Para penceramah ini telah mengatasi cabaran besar dan bersemangat untuk berkongsi wawasan berharga mereka.

Kevin O’Leary adalah salah seorang penceramah dalam persidangan akan datang. Dia akan berkongsi pandangannya tentang bagaimana berjaya dalam masa bergolak dan menavigasi ketidaktentuan kewangan. Strategi dan minda beliau boleh membantu individu bukan sahaja terus hidup tetapi juga berjaya walaupun dalam keadaan ekonomi yang paling mencabar.

Untuk maklumat lanjut, layari: https://www.nextlvlconference.com/unleash2023

Dua lagi penceramah luar biasa yang perlu diberi perhatian – Prof. Dato’ Sri Dr. Mike Chan, seorang maestro biohacking terkenal, yang akan mendedahkan rahsia terpelihara yang boleh membantu individu memutar semula jam biologi, menemui semula vitaliti mereka, dan menyingkap pancutan pemuda yang sukar dicapai.

Sementara itu, Richard Tan adalah lelaki di sebalik SUCCESS RESOURCES, sebuah empayar pembaikan diri bernilai berjuta-juta dolar. Dia akan berkongsi strategi dan rahsia yang mengubah kehidupan untuk membina ketahanan yang ditempa melalui perjuangannya yang gigih melawan kanser. Para peserta boleh bersedia untuk menguasai seni ketahanan, menavigasi kesukaran, dan muncul lebih kuat daripada sebelumnya dari perjuangan hidup yang paling sukar.

Para peserta boleh mengharapkan untuk mendapat wawasan ke dalam topik transformatif di UNLEASH YOUR GENIUS CONFERENCE 2023. Mereka boleh bersedia untuk menulis semula kisah mereka dan merampas kehidupan yang mereka layak dengan melangkah ke TAHAP SETERUSNYA.

Mengenai The NEXT LEVEL CONFERENCE 2023:

NEXT LEVEL CONFERENCE 2023 adalah acara webinar yang bertujuan untuk mengubah individu dan membantu mereka melepaskan potensi penuh mereka. Para peserta boleh mempertimbangkan untuk menjadikannya hujung minggu keluarga.

Dengan barisan penceramah luar biasa, persidangan ini akan menawarkan wawasan, inspirasi, dan pemerkasaan yang berharga kepada para peserta dari semua lapisan masyarakat, membolehkan mereka mendefinisikan semula masa depan mereka dan berjaya dalam apa jua keadaan. Secara harfiahnya akan ada sesuatu untuk semua orang.

Untuk pendaftaran dan maklumat lanjut, layari laman web mereka di sini. Tiada seorang pun harus melepas peluang ini untuk melabur dalam diri mereka sendiri dan meningkatkan kehidupan mereka ke tahap seterusnya.

###

Untuk maklumat lanjut mengenai Next Level Academy, hubungi syarikat di sini:

Next Level Academy
Jeremy
Jeremy@thenextlvl.co
10 Anson Rd, #18-13 International Plaza, Singapore 079903

HUBUNGI: Jeremy