Lead Real Estate Co., Ltd Mengumumkan Penutupan Penawaran Umum Perdana

Tokyo, Jepun, 29 Sept. 2023 – Lead Real Estate Co., Ltd (“Syarikat,” Nasdaq: LRE), pemaju hartanah mewah Jepun, termasuk rumah tunggal dan kondominium, di seluruh Tokyo dan wilayah Kanagawa, hari ini mengumumkan penutupan tawaran awam permulaan (“Tawaran”) sebanyak 1,143,000 American Depositary Shares (“ADS”) pada harga AS$7.00 setiap ADS kepada orang awam dengan jumlah pendapatan kasar Syarikat sebanyak AS$8,001,000, sebelum ditolak diskaun pengunderaitan dan perbelanjaan tawaran. Setiap ADS mewakili satu saham biasa Syarikat. Syarikat telah memberikan tempoh 45 hari kepada para pengunderait untuk membeli sehingga 171,450 ADS tambahan, mewakili 15% daripada ADS yang dijual dalam Tawaran ini, semata-mata untuk menampung lebihan langganan, jika ada, tolak diskaun pengunderaitan. ADS mula diperdagangkan di Pasaran Global Nasdaq pada 27 September 2023 di bawah simbol “LRE.”

EF Hutton, divisyen Benchmark Investments, LLC, dan Boustead Securities, LLC bertindak sebagai pengurus buku bersama untuk Tawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam AS untuk Syarikat, dan Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai peguam AS kepada pengurus buku bersama berkaitan dengan Tawaran.

Pernyataan pendaftaran Borang F-1, seperti yang diubah (No. Fail 333-266762) berkaitan dengan Tawaran telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (“SEC”) dan dinyatakan berkuat kuasa pada 26 September 2023. Tawaran hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pernyataan pendaftaran yang berkuat kuasa. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan tawaran boleh diperolehi daripada EF Hutton, divisyen Benchmark Investments, LLC, 590 Madison Avenue, Tingkat 39, New York, NY 10022, Perhatian: Jabatan Sindiket, atau melalui e-mel di syndicate@efhuttongroup.com atau telefon di (212) 404-7002. Di samping itu, salinan prospektus akhir berkaitan dengan tawaran boleh diperolehi melalui laman web SEC di www.sec.gov.

Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau ajakan untuk membeli sekuriti-sekuriti ini, dan juga tidak akan ada jualan sekuriti-sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, ajakan atau jualan sedemikian adalah menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa sedemikian.

Mengenai Lead Real Estate Co., Ltd

Lead Real Estate Co., Ltd ialah pemaju hartanah mewah Jepun, termasuk rumah tunggal dan kondominium, di seluruh Tokyo dan wilayah Kanagawa. Di samping itu, Syarikat mengendalikan hotel di Tokyo dan menyewakan unit bangunan pangsapuri kepada pelanggan individu di Jepun dan Dallas, Texas.

Misi Syarikat adalah untuk berkhidmat kepada pelanggannya dengan menawarkan gaya hidup mewah, selamat dan bergaya. Visi Syarikat adalah untuk mengguna pakai pendekatan Kaizen (penambahbaikan berterusan) untuk berusaha memperbaiki operasinya, dan memanfaatkan rumah mewah yang diiktiraf secara nasional serta kedudukan pasaran yang kukuh dalam pasaran hartanah kediaman mewah di Tokyo dan wilayah Kanagawa untuk mewujudkan platform transaksi global yang membolehkan akses kepada kondominium utama Jepun serta kondominium luar negara, termasuk di Amerika Syarikat dan Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami di: https://www.lead-real.co.jp/en/

Kenyataan Prospektif

Kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan masa hadapan, rancangan dan prospek, serta apa-apa kenyataan lain mengenai perkara yang bukan fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam erti The Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Perkataan “menjangka,” “percaya,” “meneruskan,” “anggaran,” “mengharapkan,” “berhasrat,” “mungkin,” “merancang,” “berpotensi,” “meramalkan,” “projek,” “patut,” “sasaran,” “akan,” “boleh” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun tidak semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif sedemikian disebabkan pelbagai faktor penting, termasuk: ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” prospektus awal yang difailkan dengan SEC. Sebarang kenyataan prospektif yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini hanya dibuat pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Syarikat secara khusus menafikan sebarang kewajipan untuk mengemas kini mana-mana kenyataan prospektif, sama ada disebabkan oleh maklumat baharu, peristiwa masa hadapan atau sebaliknya.

Maklumat Perhubungan:

Untuk Media dan Hubungan Pelabur:

Daisuke Takahashi
Ketua Pegawai Kewangan
Lead Real Estate Co., Ltd
d-takahashi@lead-real.co.jp
+81 03-5784-5127

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
One Rockefeller Plaza, Tingkat 11
New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel: info@skylineccg.com