Lead Real Estate Co., Ltd Founder Disebut dalam Cerita Utama APAC Entrepreneur

Tokyo, 30 Oktober 2023 — Lead Real Estate Co., Ltd (“Syarikat”, Nasdaq: LRE), sebuah pembangun hartanah mewah di Jepun termasuk rumah tunggal dan kondominium di seluruh Tokyo dan wilayah Kanagawa, hari ini mengumumkan bahawa APAC Entrepreneur, sebuah media perniagaan terkemuka di Singapura (https://apacentrepreneur.com/), telah memasukkan pengasas dan pengarah wakil Syarikat, Encik Eiji Nagahara, dalam cerita kulit majalah Oktober 2023 edisiannya “10 CEO Paling Berinspirasi dari Jepun”.

Cerita itu, yang boleh didapati di sini (https://apacentrepreneur.com/nagahara-eiji-a-multifaceted-visionary-redefining-the-essence-of-leadership-in-the-modern-age/) menggambarkan perjalanan profesional Encik Nagahara, termasuk cabaran, kegagalan, kejayaan, dan pendekatan kepimpinannya, serta nilai-nilai peribadi yang menginspirasi yang telah ditekankan beliau di dalam dan luar syarikat.

Encik Nagahara, yang mengasaskan Syarikat pada tahun 2001, merupakan pembeli hartanah berdaftar dan ejen hartanah di Jepun. Pada September 2019, Encik Nagahara menerima sijil sebagai Pakar Hartanah Antarabangsa Berkelayakan. Beliau telah merancang dan menguruskan ratusan projek pembangunan dan jualan untuk kondominium, bangunan pejabat, rumah mewah tunggal dan hotel mewah. Encik Nagahara juga telah menyertai banyak usaha dermawan antarabangsa termasuk jamuan dermawan Yayasan Rockefeller “Pelaut untuk Laut” pada November 2016 bagi perlindungan sumber marin.

Tentang Lead Real Estate Co., Ltd

Lead Real Estate Co., Ltd merupakan pembangun hartanah mewah di Jepun termasuk rumah tunggal dan kondominium di seluruh Tokyo dan wilayah Kanagawa. Selain itu, Syarikat mengoperasikan hotel di Tokyo dan menyewa unit bangunan apartmen kepada pelanggan individu di Jepun dan Dallas, Texas.

Misi Syarikat adalah untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan dengan menawarkan gaya hidup yang cantik, selamat dan mewah. Visi Syarikat adalah untuk mengamalkan pendekatan Kaizen (pembaikan berterusan) untuk meningkatkan operasinya, dan memanfaatkan kedudukan pasaran mewah yang diiktiraf secara kebangsaan dan pencapaian anugerah rumah mewahnya di pasaran hartanah mewah di Tokyo dan wilayah Kanagawa untuk mewujudkan platform urus niaga global yang membolehkan akses ke kondominium terkemuka Jepun serta kondominium luar negara, termasuk di AS dan Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: https://www.lead-real.co.jp/en/

Tentang Majalah APAC Entrepreneur

Majalah APAC Entrepreneur diterbitkan oleh APAC Entrepreneur (https://apacentrepreneur.com/), sebuah pertubuhan sokongan kepada beribu-ribu usahawan dan syarikat permulaan aktif dan berpotensi di rantau Asia Pasifik. Pertubuhan ini berkongsi idea dan maklumat tentang memulakan perniagaan, pemasaran, pengurusan dan kepimpinan, dan menerbitkan cerita berinspirasi daripada pemimpin perniagaan berpengalaman di rantau Asia Pasifik.

Kenyataan Prospektif
Kenyataan-kenyataan dalam siaran akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta mana-mana kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan berdasarkan fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospektif” mengikut Akta Pembaharuan Tuntutan Mahkamah Sivil Persendirian 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “mungkin”, “menganggarkan”, “mengharapkan”, “berniat”, “merancang”, “berpotensi”, “meramalkan”, “sepatutnya”, “sasaran” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun bukan semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan oleh kenyataan prospektif tersebut disebabkan oleh pelbagai faktor penting termasuk: ketidakpastian berkaitan pasaran dan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya seperti yang dinyatakan dalam penyata pendaftarannya dan dalam laporan lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Maklumat Hubungan:

Untuk Hubungan Media dan Pelabur:
Daisuke Takahashi
Ketua Pegawai Kewangan
Lead Real Estate Co., Ltd
d-takahashi@lead-real.co.jp
+81 3-5784-5127

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
One Rockefeller Plaza, Aras 11
Bandar New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel: info@skylineccg.com