Kumpulan Penyelesaian Kuasa Erayak Inc. Memulakan Rancangan untuk Memperluas ke Timur Tengah dan Asia Selatan

Wenzhou, China, 11 Sept. 2023 – Kumpulan Penyelesaian Kuasa Erayak Inc. (“Erayak” atau “Syarikat”) (Nasdaq: RAYA), pengeluar, pereka dan pengeksport produk berkualiti tinggi yang terkemuka dalam industri bekalan kuasa, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia mempunyai rancangan untuk mengembangkan operasi perniagaan dan pengedaran dalam Timur Tengah dan Asia Selatan.

Syarikat sedang dalam peringkat perancangan untuk memulakan pembinaan gudang di Timur Tengah dan sedang berusaha untuk membina hubungan dengan pedagang borong di rantau ini. Permintaan di kawasan ini adalah tinggi dengan ekonomi yang berkembang dan pasaran pengguna yang maju. Pihak pengurusan merancang untuk melaksanakan kajian dan penyiasatan pasaran yang lengkap bermula pada bulan September dengan butiran lanjut akan diumumkan selepas siap.

Di samping itu, Erayak merancang untuk menubuhkan pejabat dan gudang berhampiran Lyallpur Galleria di Faisalabad, Pakistan. Syarikat telah pun mengambil lima pekerja tempatan untuk menjalankan operasi serantau dan telah mula bekerjasama dengan pedagang borong tempatan, dengan penghantaran produk percubaan awal yang menghasilkan permintaan yang besar di rantau ini dan mendorong penghantaran kedua akan diserahkan dengan segera. Gudang di Faisalabad, Pakistan dijangka akan beroperasi pada akhir suku ketiga 2023.

Pengerusi & CEO Erayak, Encik Lingyi Kong, menyatakan, “Kami teruja dengan rancangan yang kami susun dalam usaha untuk memperluaskan jangkauan kami ke pasaran antarabangsa yang berkembang dan dinamik seperti Timur Tengah dan Asia Selatan. Kedua-dua pasaran memberi kami peluang pertumbuhan yang besar dan akan membolehkan kami mendiversifikasikan kepekatan serantau dan asas pelanggan kami.”

Mengenai Kumpulan Penyelesaian Kuasa Erayak Inc.

Erayak dalam pembuatan, penyelidikan dan pembangunan, dan borong dan runcit produk penyelesaian kuasa. Portfolio produk Erayak termasuk penyongsang gelombang sinus dan luar grid, penjana penyongsang dan bensin, pengecas bateri dan pintar, dan produk reka bentuk khas. Produk kami digunakan terutamanya dalam kenderaan pertanian dan perindustrian, kenderaan rekreasi, peralatan elektrik, dan produk hidup luar. Matlamat kami adalah untuk menjadi jenama penyelesaian kuasa utama dan penyelesaian untuk kehidupan mudah alih dan di luar.

Penyataan Selamat Pelabuhan

Siaran akhbar ini mengandungi pernyataan pandangan ke hadapan. Di samping itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan pandangan ke hadapan secara lisan atau bertulis. Kami asaskan pernyataan pandangan ke hadapan ini pada jangkaan dan unjuran kami mengenai peristiwa masa depan, yang kami peroleh daripada maklumat yang tersedia untuk kami pada masa ini. Kenyataan pandangan ke hadapan sedemikian berkaitan dengan peristiwa atau prestasi masa depan kami, termasuk: prestasi kewangan dan unjuran kami; pertumbuhan pendapatan dan perolehan kami; dan prospek perniagaan dan peluang kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan pandangan ke hadapan dengan yang bukan sejarah sifatnya, terutamanya yang menggunakan terminologi seperti “mungkin,” “sepatutnya,” “menjangkakan,” “merancang,” “dianggarkan,” “percaya,” “merancang,” “diunjurkan,” “berpotensi,” atau “berharap” atau negatif bagi ini atau istilah yang serupa. Dalam menilai pernyataan pandangan ke hadapan ini, anda perlu mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti perkembangan teknologi baru dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Faktor-faktor ini dan faktor-faktor lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza dengan ketara daripada apa-apa kenyataan pandangan ke hadapan. Kenyataan pandangan ke hadapan hanya merupakan ramalan. Peristiwa pandangan ke hadapan yang dibincangkan dalam siaran akhbar ini dan kenyataan lain yang dibuat dari semasa ke semasa oleh kami atau wakil kami, mungkin tidak berlaku, dan peristiwa dan keputusan sebenar mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, dan andaian mengenai kami. Kami tidak berkewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula secara awam sebarang kenyataan pandangan ke hadapan, sama ada akibat ketidakpastian dan andaian, peristiwa pandangan ke hadapan yang dibincangkan dalam siaran akhbar ini dan kenyataan lain yang dibuat dari semasa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

Hubungi Perhubungan Pelabur:

Kumpulan Komunikasi Korporat Skyline, LLC

Lisa Gray, Pengurus Akaun Kanan
One Rockefeller Plaza, Tingkat 11
New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel: lisa@skylineccg.com