KANZHUN LIMITED Umumkan Perubahan Lembaga Pengarah

BEIJING, 18 Oktober 2023 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa Encik Charles Zhaoxuan Yang dan Encik Yusheng Wang meletak jawatan sebagai pengarah bebas bukan eksekutif Syarikat untuk sebab peribadi, berkuat kuasa pada 18 Oktober 2023.

Selain itu, berkuat kuasa 18 Oktober 2023, Puan Shangyu Gao telah dilantik sebagai pengarah bebas bukan eksekutif Syarikat, pengerusi jawatankuasa audit, ahli jawatankuasa ganjaran dan ahli jawatankuasa tadbir urus korporat dan Encik Yan Li telah dilantik sebagai pengarah bebas bukan eksekutif Syarikat dan pengerusi jawatankuasa pencalonan, pengerusi jawatankuasa tadbir urus korporat dan ahli jawatankuasa audit.

Puan Shangyu Gao ialah pengasas dan ketika ini pengurus besar Hainan Gaoshang Investment Group Co., Ltd., sebuah syarikat pengurusan pelaburan. Sebelum itu, Puan Gao memegang pelbagai jawatan di bahagian pelaburan dan pengambilalihan di sebuah syarikat kumpulan Tencent Holdings Limited dari Ogos 2015 hingga Ogos 2023, dengan kedudukan terakhirnya sebagai pengarah pelaburan yang bertanggungjawab terhadap penilaian perniagaan, kewangan dan undang-undang, perkhidmatan selepas pelaburan dan operasi modal projek pelaburan di pasaran primer dan sekunder.

Encik Yan Li ialah pakar strategi berpengalaman dengan lebih 20 tahun pengalaman dalam perkhidmatan pengurusan, yang merangkumi pelbagai sektor perniagaan, termasuk perlindungan hak intelek (“IPR”) dan pembangunan teknologi. Ketika ini Encik Li berkhidmat sebagai pengurus besar Metis IP, sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan berkaitan IPR. Beliau dahulunya pengarah dan pengurus besar Beijing Runqian Information System Technology Co., Ltd., sebuah syarikat pembangunan perisian dan teknologi berpangkalan PRC, dari Januari 2006 hingga Januari 2016. Sebelum itu, Encik Li ialah pengurus bahagian ketua China International Electronic Commerce Center (CIECC), pembekal serantau perkhidmatan dan infrastruktur e-dagang berpangkalan China, dari November 2000 hingga Jun 2002.

Syarikat ingin mengucapkan terima kasih kepada Encik Charles Zhaoxuan Yang dan Encik Yusheng Wang atas sumbangan mereka kepada Syarikat dan perkhidmatan mereka di Lembaga semasa tempoh mereka. Pada masa yang sama, Syarikat ingin mengalu-alukan Puan Shangyu Gao dan Encik Yan Li ke Lembaga. Syarikat percaya bahawa kepakaran dan pengalaman mereka akan menjadi aset berharga kepada pembangunannya.

Mengenai KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan dalam talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat menghubungkan pengguna pekerjaan dan pengguna perusahaan secara cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, produk transformasi yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar, dan mencipta senario baru dalam proses perekrutan dalam talian. Berkat dasar pengguna besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan daya rangkaian kuat untuk menyampaikan kecekapan perekrutan yang lebih tinggi dan memacu pengembangan yang pesat.

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” yang dibuat menurut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “menjangkakan”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “mungkin”, dan ungkapan serupa. Syarikat juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan tempoh kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam pengumuman yang dibuat di laman web Bursa Saham Hong Kong, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam kenyataan akhbar dan bahan bertulis lain, dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau kakitangannya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan, rancangan dan jangkaan Syarikat, merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif membabitkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini terkandung dalam penyataan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat dan Bursa Saham Hong Kong.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@kanzhun.com

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
E-mel: kanzhun@tpg-ir.com