Hywin Holdings akan umumkan keputusan kewangan separuh kedua dan tahun kewangan 2023 pada 15 September 2023

SHANGHAI, China, 4 Sept. 2023 – Hywin Holdings Ltd. (“Hywin,” atau “Syarikat”) (NASDAQ: HYW), penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan bebas terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk melaporkan keputusan kewangan yang belum diaudit bagi separuh kedua dan tahun kewangan 2023 berakhir pada 30 Jun 2023, sebelum pembukaan pasaran pada hari Jumaat, 15 September 2023.

Pengurusan Hywin akan mengadakan sidang telefon pada hari Jumaat, 15 September 2023 pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur (8:00 malam Waktu Beijing pada hari yang sama) untuk membincangkan keputusan kewangan. Butiran untuk sidang telefon adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Sidang Telefon Pendapatan Separuh Kedua dan Tahun Kewangan 2023 Hywin Holdings Ltd.
Pautan Pendaftaran: https://s1.c-conf.com/diamondpass/10033171-5zce7p.html

Semua peserta mesti menggunakan pautan yang diberikan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum sidang telefon. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima satu set nombor sambungan peserta, kod Langsung Acara, dan PIN akses unik, yang boleh digunakan untuk menyertai sidang telefon.

Siaran langsung dan arkib web sidang telefon juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di https://ir.hywinwealth.com/. Arkib web akan tersedia melalui pautan yang sama selepas panggilan.

Mengenai Hywin Holdings Ltd.

Hywin (NASDAQ: HYW) adalah penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan bebas terkemuka di China yang memberi tumpuan kepada menyediakan perkhidmatan nasihat peruntukan aset dan produk kewangan komprehensif kepada klien berkemampuan tinggi. Perkhidmatan utama Syarikat adalah pengurusan kekayaan, pengurusan aset, perkhidmatan kewangan komprehensif lain, dan perkhidmatan pengurusan kesihatan. Pengurusan kekayaan pada masa ini adalah segmen perniagaan terbesar Syarikat, di mana platform penyelesaian pesisir dan luar pesisirnya melayani klien merentasi generasi. Syarikat juga menawarkan perkhidmatan saringan kesihatan bersepadu dan berkualiti tinggi dan pengurusan kesihatan kepada klien berkemampuan tinggi di China, dan bertujuan menjadi platform ganda yang melayani klien merentasi kitaran pasaran dan kitaran hidup. Untuk maklumat lanjut, sila layari https://ir.hywinwealth.com/.

Penafian Bertanggungjawab

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan kenyataan “pandangan ke hadapan” menurut peruntukan “pelabuhan selamat” Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan pandangan ke hadapan ini boleh dikenal pasti melalui terminologi seperti “menjangka,” “menganggarkan,” “meramalkan,” “merancang,” “berpotensi,” “meneruskan,” “sedang berlangsung,” “menjangkakan,” “bertujuan,” “mungkin,” “sepatutnya,” “akan,” “kemungkinan besar,” “boleh” dan kenyataan serupa. Kenyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk kenyataan tentang kepercayaan, rancangan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan pandangan ke hadapan. Kenyataan pandangan ke hadapan melibatkan risiko dan ketidakpastian intrinsik. Maklumat lanjut mengenai risiko ini dimasukkan dalam penyerahan Syarikat kepada SEC.

Semua maklumat yang diberikan dalam siaran akhbar ini adalah setakat tarikh siaran akhbar ini, dan Syarikat tidak mengambil apa-apa kewajipan untuk mengemas kini mana-mana kenyataan pandangan ke hadapan, kecuali seperti yang dikehendaki di bawah undang-undang yang berkenaan.

Hubungi Pelabur:
Hywin Holdings Ltd.
E-mel: ir@hywinwealth.com

Hubungi Media:
ICR, LLC
Edmond Lococo
Telefon: +86 138-1079-1408
E-mel: HywinPR@icrinc.com