Hywin Files Laporan Tahunan 2023 untuk Tahun Kewangan yang Berakhir pada 30 Jun 2023 dalam Borang 20-F

SHANGHAI, China, 18 Oktober 2023 — Hywin Holdings Ltd. (“Hywin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: HYW), penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan bebas terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan mengandungi penyata kewangan disahkan konsolidasi untuk tahun kewangan berakhir 30 Jun 2023 dalam Borang 20-F dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran ( “SEC”) pada 18 Oktober 2023 Waktu Timur. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Hywin di https://ir.hywinwealth.com dan di laman web SEC di http://www.sec.gov. Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada ir@hywinwealth.com.

Mengenai Hywin Holdings Ltd.

Hywin (NASDAQ: HYW) ialah penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan bebas terkemuka di China memberi tumpuan untuk memberikan nasihat pengalokasian aset dan pelbagai produk kewangan kepada pelanggan berpendapatan tinggi. Perkhidmatan utama Syarikat ialah pengurusan kekayaan, pengurusan aset, perkhidmatan kewangan komprehensif lain dan perkhidmatan kesihatan. Pengurusan kekayaan kini merupakan segmen perniagaan terbesar Syarikat, di mana platform darat dan luar pesisirnya melayani pelanggan merentasi generasi. Syarikat juga menawarkan pemeriksaan perubatan bersepadu dan canggih, pengesanan penyakit dan perkhidmatan pengurusan kesihatan lain kepada pelanggan berpendapatan tinggi di China, dan bertujuan untuk menjadi platform ganda melayani pelanggan merentasi kitaran pasaran dan hayat. Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.hywinwealth.com/.

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” menurut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat tahun 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “menjangka”, “menganggarkan”, “ramalan”, “merancang”, “berpotensi”, “terus”, “mengharapkan”, “bertujuan”, “percaya”, “berniat”, “mungkin”, “hendaklah”, “akan”, “adalah/mungkin” dan kenyataan serupa. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan, rancangan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan Syarikat yang diajukan kepada SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan media ini adalah pada tarikh kenyataan media ini, dan Syarikat tidak menanggung sebarang kewajiban untuk mengemas kini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungan Pelabur:
Hywin Holdings Ltd.
E-mel: ir@hywinwealth.com

Hubungan Media:
ICR, LLC
E-mel: HywinPR@icrinc.com